NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Atlanta Falcons - Chicago Bears
több mint 4 éve
Aztakurva 😂😂😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Oliver a karrierje alatt ütött már le passzt elkapó elől?
több mint 4 éve
Most egy ordas false startot nem láttak meg a Bearsnél.Szerintem évi egyszer megteszi, amikor nekünk vezet.Ez a mocskos nigger mindig. Jerome Boger.soha az életben nem fog normálisan fújni Bears meccsenTüsi ez sztem kicsit erős volt ide, még ha dühből is mondtad.
tüsi91
medvebro
Attól hogy a világban megy egy nevezzük minek is? Attól én meg leírom. Ha kínai lenne, fehér stb akkor is.
De akkor mondom hogy Boger Úr a Bears meccseken elég részlehajló.
Még ha ez a falt fujhato volt.
tüsi91
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ilyet se láttunk még idén. Mondjuk minimum véleményes volt a sacket visszafújni
peach
ESPN Stats and Info: Brian Hill: 35-yard Rush TD is the longest run by a Falcon since December 2018 (Hill - 60-yard run at Panthers)
— vaughn mcclure (@vxmcclure23) September 27, 2020
Madden hates me.
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Szerintem évi egyszer megteszi, amikor nekünk vezet.Ez a mocskos nigger mindig. Jerome Boger.soha az életben nem fog normálisan fújni Bears meccsenTüsi ez sztem kicsit erős volt ide, még ha dühből is mondtad.
tüsi91
medvebro
Attól hogy a világban megy egy nevezzük minek is? Attól én meg leírom. Ha kínai lenne, fehér stb akkor is.
De akkor mondom hogy Boger Úr a Bears meccseken elég részlehajló.
Még ha ez a falt fujhato volt.
több mint 4 éve
Ilyet se láttunk még idén. Mondjuk minimum véleményes volt a sacket visszafújni
több mint 4 éve
medvebro
155
Ez a mocskos nigger mindig. Jerome Boger.soha az életben nem fog normálisan fújni Bears meccsenTüsi ez sztem kicsit erős volt ide, még ha dühből is mondtad.
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Ez a mocskos nigger mindig. Jerome Boger.soha az életben nem fog normálisan fújni Bears meccsen
több mint 4 éve
medvebro
155
Nem mintha Edwards meg tudott volna már állni, meg Ryan is esett össze, de a szabály az szabály. De kérem hogy akkor az offensive holdingokat is lássák a kedves bíró urak.
több mint 4 éve
Boger se kicsit van vakon 😀
Madden hates me.
több mint 4 éve
Jött a vonat...
több mint 4 éve
medvebro
155
4 drive 3 pont.Én a TE játékokat hiányolom nagyon, Kmet nem egy Kelce de 15-20 yardokat simán tudna ő is, meg Graham is.
Nem varatlan
tüsi91
több mint 4 éve
Toto21
5 949
4 drive 3 pont.Egy olyan csapat ellen, ahol kidőlt egy csomó DB. Van 100000 TE a rosteren. Csináljunk pár slant-et középre. Big body-k csak tudnak elkapni.
Nem varatlan
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Adj esélyt az elkapodnak. Dobd túl 2 méterrel. De megint a lábmunka, ugyanaz a szar amit nézel mindig.Jó de nem volt nagyon elválás, valamint ahogy mondtad Turbó kb 10 yard-al. Nincs QB-nk és szar Pagano is.Tarik Cohen-re ilyen passzt hívni...1 az 1ben volt egy LB-vél.
Toto21
Turbó ahelyett hogy beleallt volna hátrált hátra felé. Aztán 10 méterrel kidobta. S nyomás nem volt.
4. Éve.
tüsi91
Toto21
több mint 4 éve
Toto21
5 949
Azt nem értem, hogy minek hoztuk Quinn ( fizettünk neki egy valag pénzt), ha nem tudunk nyomást generálni... Hicks, Mack, Quinn 3-nak dominálni kellene.
több mint 4 éve
Toto21
5 949
Jó de nem volt nagyon elválás, valamint ahogy mondtad Turbó kb 10 yard-al. Nincs QB-nk és szar Pagano is.Tarik Cohen-re ilyen passzt hívni...1 az 1ben volt egy LB-vél.
Toto21
Turbó ahelyett hogy beleallt volna hátrált hátra felé. Aztán 10 méterrel kidobta. S nyomás nem volt.
4. Éve.
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Tarik Cohen-re ilyen passzt hívni...1 az 1ben volt egy LB-vél.
Toto21
4. Éve.
több mint 4 éve
medvebro
155
Oké most remélem Nagy letisztázta magában, hogy futni kell aztán majd passzolni néha, mert Trubisky dobni sem tud nem hogy olvasni.
több mint 4 éve
Toto21
5 949
Tarik Cohen-re ilyen passzt hívni...
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Turbó totál remenytelen.
több mint 4 éve
medvebro
155
Amikor a széleken 20-25 yardos lyuk tátong, azt miért nem futja meg Mitch, sima 1st down lenne, helyette inkább majdnem eladja.
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Na ezért reménytelen ez a Bears. Amit láttunk a Lions ellen, a Giants ellen. Van egy hiba és vége a drivenak, mert irányító az nincs.