NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 633
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Atlanta Falcons - Green Bay Packers
több mint 1 éve
Kampman
28 305
profi time management
több mint 1 éve
nando89
3 894
ez mondjuk nem volt túl szép ..
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
imádom amikor megnyalja a szája szélét
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
mekkora nyitás
több mint 1 éve
tökös
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
nando89
3 894
komoly játék , de tetszik idén mlf
több mint 1 éve
Értjük a tréfát. Kinek?ez sima 2-0 leszEstét mindenkinek , elég borulátó vagyok így Jones és Watson nélkül , de remélem rám cáfolnak a srácok 😊Én optimista vagyok, szóval, veszíteni fogunk. (Ne legyen igazam.)
nando89
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
több mint 1 éve
nekem ezek jók szoktak lenni.www.youtube.com/live/2fbxlQM1P4g?si=slKNHXGKb8YID-Ic&fbclid=IwAR0ENJpWSNzlCFzRaYHFUeIaNVa3vJ0Onx8jjv_YNQC9ivkgwI85LGynAVcnem lövöldözik már le ezeket 5 percenként?
Kenny
peach
több mint 1 éve
Kampman
28 305
de, ellenben a streameast évek óta stabilwww.youtube.com/live/2fbxlQM1P4g?si=slKNHXGKb8YID-Ic&fbclid=IwAR0ENJpWSNzlCFzRaYHFUeIaNVa3vJ0Onx8jjv_YNQC9ivkgwI85LGynAVcnem lövöldözik már le ezeket 5 percenként?
Kenny
peach
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
ez sima 2-0 leszEstét mindenkinek , elég borulátó vagyok így Jones és Watson nélkül , de remélem rám cáfolnak a srácok 😊Én optimista vagyok, szóval, veszíteni fogunk. (Ne legyen igazam.)
nando89
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
www.youtube.com/live/2fbxlQM1P4g?si=slKNHXGKb8YID-Ic&fbclid=IwAR0ENJpWSNzlCFzRaYHFUeIaNVa3vJ0Onx8jjv_YNQC9ivkgwI85LGynAVcnem lövöldözik már le ezeket 5 percenként?
Kenny
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Estét mindenkinek , elég borulátó vagyok így Jones és Watson nélkül , de remélem rám cáfolnak a srácok 😊Én optimista vagyok, szóval, veszíteni fogunk. (Ne legyen igazam.)
nando89
több mint 1 éve
Midnight
1 233
jó estét, sziasztok
több mint 1 éve
Köszönöm szépen mindkettőt!Jó estét mindenkinek, Go Pack!www.thestreameast.to/v2/
Működő link jólesne, ahogy egy pohár bor is.
Gergőbácsi
www.galpince.hu/termek/jegszer/
Kampman
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
nando89
3 894
Estét mindenkinek , elég borulátó vagyok így Jones és Watson nélkül , de remélem rám cáfolnak a srácok 😊
több mint 1 éve
Kampman
28 305
Jó estét mindenkinek, Go Pack!www.thestreameast.to/v2/
Működő link jólesne, ahogy egy pohár bor is.
Gergőbácsi
www.galpince.hu/termek/jegszer/
több mint 1 éve
Jó estét mindenkinek, Go Pack!Működő link jólesne, ahogy egy pohár bor is.
több mint 1 éve
Veretlenek összecsapása következik, igazi derbi!🙂 Go Pack Go!
több mint 1 éve
Jó estét! Ez után a hétvége után azt várom, hogy Ridder lesérül az első driveban, majd Heineken szarrá veri a GB-t, nekem meg irtózatosan tele lesz a faszom mindennel.
több mint 1 éve
19:00