Atlanta Falcons - Green Bay Packers

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 589 — Kinek mit intézett a kormánya
Hollins ezt megérdemelte, azután a 3 milliméteren elvett TD után
több mint 1 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 029 — Packers Suicide Squad
na ez is szép volt,

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
köszönjük a sebek feltépését, kedves FOX

több mint 1 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 894
ami szép az nem csúnya
több mint 1 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 13 846
Jó lenne ezt TD nélkül lehozni.
nagylaza, főpohárnok
nekem a pick6 azért beleférne

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
van olyan stat, hogy a DC-k hány %-a ül fent a kakasülőn/áll az oldalvonal mellet és azok a védelmek milyen hatékonyak?

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 223 — beers & Packers
Jó lenne ezt TD nélkül lehozni.
több mint 1 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 180
AJ es Watson nekul, Reed 2 TD-s meccs. Meg van 1 negyed.
több mint 1 éve
SBL Green Bay Packers 2 213
Love kezdésnek back To back 3tds meccs , nem láttam jönni .
nando89
pedig aztán milyen savat kapott előtte a szélrózsa minden irányából, 1,8 meccses előélettel
Gergőbácsi
Most sem hiszem el még h őszinte legyek , azt viszont merem állítani h az Mlf kérdés az kezd kiderülni , nagyon tetszik amit idén csinál , ma két legjobb playmakere nélkül .
nando89
Azt se felejtsük el, hogy a két legjobb falembere sem játszik. Az sem segít a támadásban.
több mint 1 éve
peach Atlanta Falcons 14 848 — a new hope (again)
a védelem egy rakás fos
Midnight
nem, nem az. csak ott is van egy ember aki konkrét szabotálja a csapatot. amúgy is túl sokat vannak a pályán. egy ridderrel meg egy flowerssal jobbak eddig

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 703 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
nando89
nyilván le kell mennie a fél szezonnak, hogy ezek a meccsek be legyenek árazva, hol rangsorolják az ellenfél védelmeit stb., de valóban több mint biztató az offense. Tetszik a ritmus, MLF király játékokat pakol össze, a legnagyobb playmaker nélkül (Watson) és folyamatosan átrendezett o-line is tudunk haladni....

több mint 1 éve
nando89
pedig aztán milyen savat kapott előtte a szélrózsa minden irányából, 1,8 meccses előélettel
Gergőbácsi
Most sem hiszem el még h őszinte legyek , azt viszont merem állítani h az Mlf kérdés az kezd kiderülni , nagyon tetszik amit idén csinál , ma két legjobb playmakere nélkül .
több mint 1 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 180
Jo a rendszer, de Love tenyleg nincs bemajrezva, es pontos. Én ezt - bevallom - nem lattam bele.
A WR sorunkat se...
több mint 1 éve
nando89

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Félig zsebben a W. De csak félig.
több mint 1 éve
nando89
pedig itt van már 3 éve

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
bjutiful
már most faszagyerek

több mint 1 éve
több mint 1 éve
SGBP 275
Mar most fasza gyerek 😀
több mint 1 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 233
a védelem egy rakás fos
több mint 1 éve
Mennyi volt a total yards? Pont nem figyeltem.
nagylaza, főpohárnok
200 körül

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants USC Trojans 926 — Browns GM
nehéz elképzelni, hogy Ridder több esélyt ad a győzelemre, mint Heinicke
törölt kristof
Heinicke-re nem építesz csapatot, mert tudod mi a plafon. Riddernek ez a 6. NFL meccse, megnézik mit tud. Lehet, hogy hozna 1-2 gyôzelmet, de szerintem most tudatos építkezés megy, nem lenne értelme.
Dennis90
hosszútávon egyik sem megoldás, ez szerintem már biztos, így én inkább a teljes offense plafonját próbálnám megnézni, ahhoz viszont Heinicke kellene, nem Ridder.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
ez a Reed faszagyerek lehet idővel

több mint 1 éve
Mennyi volt a total yards? Pont nem figyeltem.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 589 — Kinek mit intézett a kormánya
Na ez az, még vagy 2 ilyen A. J.
Kell az 50 yardod