Atlanta Falcons - Green Bay Packers
több mint 1 éve
Hollins ezt megérdemelte, azután a 3 milliméteren elvett TD után
több mint 1 éve
na ez is szép volt,
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
köszönjük a sebek feltépését, kedves FOX
több mint 1 éve
nando89
3 894
ami szép az nem csúnya
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Jó lenne ezt TD nélkül lehozni.nekem a pick6 azért beleférne
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
van olyan stat, hogy a DC-k hány %-a ül fent a kakasülőn/áll az oldalvonal mellet és azok a védelmek milyen hatékonyak?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Jó lenne ezt TD nélkül lehozni.
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
AJ es Watson nekul, Reed 2 TD-s meccs. Meg van 1 negyed.
több mint 1 éve
SBL
2 213
Azt se felejtsük el, hogy a két legjobb falembere sem játszik. Az sem segít a támadásban.Most sem hiszem el még h őszinte legyek , azt viszont merem állítani h az Mlf kérdés az kezd kiderülni , nagyon tetszik amit idén csinál , ma két legjobb playmakere nélkül .Love kezdésnek back To back 3tds meccs , nem láttam jönni .pedig aztán milyen savat kapott előtte a szélrózsa minden irányából, 1,8 meccses előélettel
nando89
Gergőbácsi
nando89
több mint 1 éve
a védelem egy rakás fosnem, nem az. csak ott is van egy ember aki konkrét szabotálja a csapatot. amúgy is túl sokat vannak a pályán. egy ridderrel meg egy flowerssal jobbak eddig
Midnight
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Love kezdésnek back To back 3tds meccs , nem láttam jönni .nyilván le kell mennie a fél szezonnak, hogy ezek a meccsek be legyenek árazva, hol rangsorolják az ellenfél védelmeit stb., de valóban több mint biztató az offense. Tetszik a ritmus, MLF király játékokat pakol össze, a legnagyobb playmaker nélkül (Watson) és folyamatosan átrendezett o-line is tudunk haladni....
nando89
több mint 1 éve
nando89
3 894
Most sem hiszem el még h őszinte legyek , azt viszont merem állítani h az Mlf kérdés az kezd kiderülni , nagyon tetszik amit idén csinál , ma két legjobb playmakere nélkül .Love kezdésnek back To back 3tds meccs , nem láttam jönni .pedig aztán milyen savat kapott előtte a szélrózsa minden irányából, 1,8 meccses előélettel
nando89
Gergőbácsi
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Jo a rendszer, de Love tenyleg nincs bemajrezva, es pontos. Én ezt - bevallom - nem lattam bele.A WR sorunkat se...
több mint 1 éve
Love kezdésnek back To back 3tds meccs , nem láttam jönni .pedig aztán milyen savat kapott előtte a szélrózsa minden irányából, 1,8 meccses előélettel
nando89
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Félig zsebben a W. De csak félig.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Love kezdésnek back To back 3tds meccs , nem láttam jönni .pedig itt van már 3 éve
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
bjutifulmár most faszagyerek
több mint 1 éve
nando89
3 894
Love kezdésnek back To back 3tds meccs , nem láttam jönni .
több mint 1 éve
SGBP
275
Mar most fasza gyerek 😀
több mint 1 éve
Midnight
1 233
a védelem egy rakás fos
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Mennyi volt a total yards? Pont nem figyeltem.200 körül
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
hosszútávon egyik sem megoldás, ez szerintem már biztos, így én inkább a teljes offense plafonját próbálnám megnézni, ahhoz viszont Heinicke kellene, nem Ridder.nehéz elképzelni, hogy Ridder több esélyt ad a győzelemre, mint HeinickeHeinicke-re nem építesz csapatot, mert tudod mi a plafon. Riddernek ez a 6. NFL meccse, megnézik mit tud. Lehet, hogy hozna 1-2 gyôzelmet, de szerintem most tudatos építkezés megy, nem lenne értelme.
törölt kristof
Dennis90
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
ez a Reed faszagyerek lehet idővel
több mint 1 éve
Mennyi volt a total yards? Pont nem figyeltem.
több mint 1 éve
Na ez az, még vagy 2 ilyen A. J.Kell az 50 yardod