Atlanta Falcons - Green Bay Packers
több mint 1 éve
SBL
2 213
Igazi fasz D hívás!
több mint 1 éve
nando89
3 894
ez innentől az ő kezükben van .
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
Erről beszéltem a csapattopikban: mindenki Favre-hoz és Arodhoz hasonlítja.jó majd elkezdem Senecá-val meg Hundley-vel összevetni, sokkal okosabbak nem leszünk
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
time management pls
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Ilyenkor szokott jönni a Drake London drop #csaxolok
több mint 1 éve
Sok minden ki fog derülni ebből a drive-ból.Jézusom.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
nando89
3 894
nah akkor nézzük a védelmet
több mint 1 éve
Most kellene a páncélautóEhelyett flag
több mint 1 éve
Kampman
28 289
Love-tól ez most nem tudom mi volt.Eléggé szétcsúsztunk mindkét oldalt az utolsó 10-12 percre.
több mint 1 éve
ez előtte szerintem megvolt, de mindegy is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
nando89
3 894
nah ez legendás lesz 😀
több mint 1 éve
Sok minden ki fog derülni ebből a drive-ból.
több mint 1 éve
Walker volt már LT, most RT
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Erről beszéltem a csapattopikban: mindenki Favre-hoz és Arodhoz hasonlítja.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 846
ez a híres barry féle bend but also break at the same time defense már, amit élesben látunk harmadik éve?ez a Capers féle Psycho D, csak a szurkolók ellen
Fontos_Vidra
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
a problémám, hogy az idegnyugtató, hosszú drive előfeltétele a hatékony futójáték LENNE
több mint 1 éve
na most vagy TD lassan, vagy szúrjuk el gyorsan, de semmiképpen se legyen def TD
több mint 1 éve
Nem tudok mást mondani: köszönjük!
több mint 1 éve
ezt is mögé dobta...
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 481
ez a híres barry féle bend but also break at the same time defense már, amit élesben látunk harmadik éve?
Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Hát, nem egészen ugyanaz a kategória. Még egészen biztos, hogy lesz időnk visszatámadni.Nagyon kell most a D. Ha átveszik a vezetést, akkor nem jósolok magunknak győzelmet.ha az a lövés bemegy, akkor gól
nagylaza, főpohárnok
peach
több mint 1 éve
Nagyon kell most a D. Ha átveszik a vezetést, akkor nem jósolok magunknak győzelmet.ha az a lövés bemegy, akkor gól
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
le a kalappal az optimizmusod előttNem értek egyet azzal, hogy látnánk, hogy nem megoldás. Én látok egy fiatal srácot, akirôl még nem tudjuk mit tud. Lesz egy szezonja, hogy bizonyítson és szerezzen némi önbizalmat. Én drukkolok neki, szimpatikus srác.hosszútávon egyik sem megoldás, ez szerintem már biztos, így én inkább a teljes offense plafonját próbálnám megnézni, ahhoz viszont Heinicke kellene, nem Ridder.nehéz elképzelni, hogy Ridder több esélyt ad a győzelemre, mint HeinickeHeinicke-re nem építesz csapatot, mert tudod mi a plafon. Riddernek ez a 6. NFL meccse, megnézik mit tud. Lehet, hogy hozna 1-2 gyôzelmet, de szerintem most tudatos építkezés megy, nem lenne értelme.
törölt kristof
Dennis90
törölt kristof
Dennis90
több mint 1 éve
Nagyon kell most a D. Ha átveszik a vezetést, akkor nem jósolok magunknak győzelmet.