Atlanta Falcons - New Orleans Saints
12 hónapja
qpee1
114
nálam ez nem működikValakinek van egy nem akadozó linkje?nflstreams.me/atlanta-falcons-vs-new-orleans-saints-live/nfl/stream-1
grazie
Kenny
Kampman
12 hónapja
Tényleg le kéne hozni minden red zone playnél Carrt a pályáról
12 hónapja
Hiányzik, amikor mindkét csapat jó volt, 0 élet az eredménykövetőben
12 hónapja
Szinte éreztem ,hogy nem fogunk pontot szerezni ebből a támadásból. Carr full olvasható volt./ a tekintetében pedig látszik ,jogy zavar van... de bizonytalanság az biztos/.
12 hónapja
😂😂😂 ekkora gyökéret, komolyan. Én nem vagyok egy Carr hater, de ezek a megmozdulások igazolják, akik nem szeretik. A Falcons ezen a meccsen simán verhető egy közepes, de hiba nélküli játékkal. Ehelyett ez a faszság.
12 hónapja
Ridder 200 iq, mindig is tudtuk.mi volt a terv?Pick6-ből szerezzük meg a vezetést.
Kenny
Rafinált.
empty taxi
12 hónapja
mi volt a terv?Pick6-ből szerezzük meg a vezetést.
Kenny
Rafinált.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
12 hónapja
Ki a hülyébb playcaller versenyben most Smith megszerezte a vezetést
12 hónapja
MC12
6 359
Ez a drive a rz-ig mutatott élet és kreativitás jeleket, ott meg a szokásos. De legalább fenn vagyunk a táblán.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
12 hónapja
Kampman
28 290
Valakinek van egy nem akadozó linkje?nflstreams.me/atlanta-falcons-vs-new-orleans-saints-live/nfl/stream-1
grazie
Kenny
12 hónapja
Kampman
28 290
Nekem mindkét csapat szette kifejezetten csúnya, rossz értelemben retro, de nyilván ízlés dolga.A sisak viszont megunhatatlan. Kafa.Szerintem az egész szett kurvajó!
Fattyu
MC12
12 hónapja
MC12
6 359
A sisak viszont megunhatatlan. Kafa.Szerintem az egész szett kurvajó!
Fattyu
12 hónapja
MC12
6 359
2 elképzelés nélküli futás 2yardért és egy alibi passz 1 yardért. Vannak dolgok amik nem változnak.
12 hónapja
19:00