Atlanta Falcons - New Orleans Saints
1 hónapja
mate93
350
Mik ezek a csak 4 yardos útvonalak az elkapóktól? Alig van nyomás Carron, és finoman szólva sem világverő egység a Falcons sec. Miért csak ennyit hív Kubiak?a falconsnak van a legjobb safety parosa az egesz ligaban😅aj terrell pedig egy jo corner
kapitnono
1 hónapja
Mik ezek a csak 4 yardos útvonalak az elkapóktól? Alig van nyomás Carron, és finoman szólva sem világverő egység a Falcons sec. Miért csak ennyit hív Kubiak?
1 hónapja
mate93
350
ugy hogy iden eddig a 3 legjobban teljesito jatekos demario davis, tyrann es alontae taylor. egyik sem jatszik mar (mar demario helyettese sem)a csapat 10 legjobb jatekosabolA védelem még mindig csak 6 pontot engedett 😁
8 vagy nem jatszik vagy serulten jatszik, nem tudom mit vartok😅ha ez a falcons offense egy picivel jobb lenne mar eldolt volna a meccs
mate93
kapitnono
eron feluli amit csinal most a csapat
1 hónapja
a csapat 10 legjobb jatekosabolA védelem még mindig csak 6 pontot engedett 😁
8 vagy nem jatszik vagy serulten jatszik, nem tudom mit vartok😅ha ez a falcons offense egy picivel jobb lenne mar eldolt volna a meccs
mate93
1 hónapja
Az passzból volt nem futásból 😁Szedd ki az első két hetet. Jó - akkor két hete szar 😀Nevetséges a futás elleni védekezésünk egész idényben.Azzal ma semmi gond nincs, meg amúgy is 6. vagyunk a ligában, az annyira nem szar 😁
MC12
kapitnono
Azért 3&9re képtelenek voltak 4en levinni a futót. Na.
MC12
1 hónapja
MC12
6 359
Szedd ki az első két hetet. Jó - akkor két hete szar 😀Nevetséges a futás elleni védekezésünk egész idényben.Azzal ma semmi gond nincs, meg amúgy is 6. vagyunk a ligában, az annyira nem szar 😁
MC12
kapitnono
Azért 3&9re képtelenek voltak 4en levinni a futót. Na.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 hónapja
mrxxl77
66
Esetleg van még valaki aki nem sérült meg!? 🤔🏈🩼
1 hónapja
Nevetséges a futás elleni védekezésünk egész idényben.Azzal ma semmi gond nincs, meg amúgy is 6. vagyunk a ligában, az annyira nem szar 😁
MC12
1 hónapja
MC12
6 359
Nevetséges a futás elleni védekezésünk egész idényben.
1 hónapja
De.Mind a 3 játékban? Ne már.Carrnak ezek a beszari, alibi, fos 4 yardos passzai amikor hosszú kell…kiborít.Kellene, de ha le van fedezve mindenki...
MC12
empty taxi
MC12
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 hónapja
MC12
6 359
Mind a 3 játékban? Ne már.Carrnak ezek a beszari, alibi, fos 4 yardos passzai amikor hosszú kell…kiborít.Kellene, de ha le van fedezve mindenki...
MC12
empty taxi
1 hónapja
Carrnak ezek a beszari, alibi, fos 4 yardos passzai amikor hosszú kell…kiborít.Kellene, de ha le van fedezve mindenki...
MC12
Madden hates me.
1 hónapja
MC12
6 359
Carrnak ezek a beszari, alibi, fos 4 yardos passzai amikor hosszú kell…kiborít.
1 hónapja
mate93
350
mi tortenik???? willy gay is megserult, demario helyettese, azt se tudom ki jon be a helyere😂anfernee orji?az a csoda hogy meg egyaltalan meccs van, a tartalekok tartalekjai jatszanak
szerk;
tyrann mathieu is az injury tentben😂😂
es isiah foskey is
lassan dennis allen fog beallni
Szerkesztette: mate93
1 hónapja
bergerdani
4 913
Kirk ma is vakon van, egyáltalán nem bánom, hogy nem erőltettük még fél perccel a vége előtt. Logikus playcalling volt.Azért írtam én is, meglepett hogy meg sem próbálják. Eldobhatott volna egy 15-20 yardost aztán ha nem sikerül max lepörgetik. De meglepett hogy meg sem próbáljákna elmennek ezek a faszba, hogy 38 mp meg három időkéréssel lepörgetik...Mondjuk ezen meglepődtem.
peach
MC12
kapitnono
Mindig jövőre
1 hónapja
Azért írtam én is, meglepett hogy meg sem próbálják. Eldobhatott volna egy 15-20 yardost aztán ha nem sikerül max lepörgetik. De meglepett hogy meg sem próbáljákna elmennek ezek a faszba, hogy 38 mp meg három időkéréssel lepörgetik...Mondjuk ezen meglepődtem.
peach
MC12
1 hónapja
MC12
6 359
na elmennek ezek a faszba, hogy 38 mp meg három időkéréssel lepörgetik...Mondjuk ezen meglepődtem.
peach
1 hónapja
na elmennek ezek a faszba, hogy 38 mp meg három időkéréssel lepörgetik...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 hónapja
Egy Onyemata facemask is elmaradt.
Madden hates me.
1 hónapja
Nekem nem tűnt catchnek.
Madden hates me.