NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
RedZone week 16
85
9
19:00
Dallas Cowboys - Tampa Bay Buccaneers
2
2
2:20
Atlanta Falcons - New York Giants
9 órája
Ez mennyire szép volt Tracytől!!!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
9 órája
Zet
1 625
Érzem, ma fogja elbaszni az egész éves tankolást a Giants. Megint semmi értelme nem lesz az évnek.Én is ezt érzem
fodetra
9 órája
fodetra
65
Érzem, ma fogja elbaszni az egész éves tankolást a Giants. Megint semmi értelme nem lesz az évnek.
9 órája
Zet
1 625
Bellinger miért nem játszik többet vajon?
9 órája
Penix labdáiban van sebesség, ami szokatlan látvány, ami baj, hogy a jelek szerint az elkapóknak is.ezt akartam pont írni, hogy a csávók nem értik mivan.
empty taxi
9 órája
Nagyon fura érzés azt látni, hogy egy NFL méretekkel rendelkező srác áll a center mögött.
10 órája
Penix labdáiban van sebesség, ami szokatlan látvány, ami baj, hogy a jelek szerint az elkapóknak is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
10 órája
Kampman
28 490
Tudom, én ennél drágábban fizettem elő még a Game Passre.370 forint a DAZN előfizetés az ünnepekresziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönömthe.streameast.app/nfl/new-york-giants-atlanta-falcons/27404384
Midnight
Kampman
ozibozi
10 órája
Értem, hogy állami alkalmazott vagy, de azért nem kell ám mindent ellopni! /sAz 370-nel több, mint amennyit ér.370 forint a DAZN előfizetés az ünnepekresziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönömthe.streameast.app/nfl/new-york-giants-atlanta-falcons/27404384
Midnight
Kampman
ozibozi
empty taxi
Szerkesztette: shawnka
10 órája
Az 370-nel több, mint amennyit ér.370 forint a DAZN előfizetés az ünnepekresziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönömthe.streameast.app/nfl/new-york-giants-atlanta-falcons/27404384
Midnight
Kampman
ozibozi
Madden hates me.
10 órája
ozibozi
17 489
370 forint a DAZN előfizetés az ünnepekresziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönömthe.streameast.app/nfl/new-york-giants-atlanta-falcons/27404384
Midnight
Kampman
10 órája
Kampman
28 490
sziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönömthe.streameast.app/nfl/new-york-giants-atlanta-falcons/27404384
Midnight
10 órája
Midnight
1 255
sziasztok, ha esetleg valaki tud linket akkor ne tartsa magában😀 köszönöm
10 órája
Nah vajh Penixre húzzuk-e őket?
Madden hates me.
14 órája
19:00