Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 konyhásnéni stream: www.sport365.live/en/player/5879eadb541e1614211470/33/264/587a972fa7ba7/SeattleSeahawks-AtlantaFalcons/768/432
több mint 7 éve
Ilyen támadásokkal gyorsan lefog menni ez a meccs. 1 negyed 2 támadás,jó lesz ez. 😀Low score az Atlanta mai terve
Mr.Breaker
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Ilyen támadásokkal gyorsan lefog menni ez a meccs. 1 negyed 2 támadás,jó lesz ez. 😀majd megoldják reklámmal
Mr.Breaker
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
ElfagyottKifagyott.BefagyottLefagyott.Ryan kiégett?Megfagyott
Pitt
Kampman
iktriad
gaben
balintbaba
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Ilyen támadásokkal gyorsan lefog menni ez a meccs. 1 negyed 2 támadás,jó lesz ez. 😀Amerikában meg fortyognak,nem tudnak elmenni orrba-szájba reklámozni. 😀
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 7 éve
remélemaz nem lehet hogy savage irányítson? és ne oswi?Igen, biztos le fogjak cserelni a liga egyik iranyitojat egy tuskora, mint Savage.
ano92
Stez
több mint 7 éve
Sherman rendre megeg Julio ellen, manapsag mar ilyen kozepkategorias feketek is szopatjak. 8-(
több mint 7 éve
Kifagyott.BefagyottLefagyott.Ryan kiégett?Megfagyott
Pitt
Kampman
iktriad
gaben
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
BefagyottLefagyott.Ryan kiégett?Megfagyott
Pitt
Kampman
iktriad
több mint 7 éve
red5
521
az nem lehet hogy savage irányítson? és ne oswi?Hector Savage?
ano92
őlég vót
több mint 7 éve
Lefagyott.Ryan kiégett?Megfagyott
Pitt
Kampman
több mint 7 éve
az nem lehet hogy savage irányítson? és ne oswi?Igen, biztos le fogjak cserelni a liga egyik iranyitojat egy tuskora, mint Savage.
ano92
több mint 7 éve
az nem lehet hogy savage irányítson? és ne oswi?
több mint 7 éve
Gyula szerint jó lenne egy ilyen stadion Bp. határában => holnap elviszik kormányszóvivőnekAztán beállítják a Tényekben Sorosbérencnek, mikor kiderül, hogy ő egészen másfajta football stadionra gondolt. 😊
toam
több mint 7 éve
Dome-ot Budapestre? Miafasznak.😀lehessen fűtésszámlát elszámolni/felszámolni
balintbaba
több mint 7 éve
Osweiler nem koszolja be magat NFCvel. A dontoben lenyomja szerencsetleneket es ennyi.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Eddig eleg gyenge meccs, Osweilert tavol tartjak a vegzonaktol.Oswi eddig hány picket dobott? Naugye, nuff said, drop the mic
Stez
több mint 7 éve
Gyula szerint jó lenne egy ilyen stadion Bp. határában => holnap elviszik kormányszóvivőnekA solymari stadionra gondolt.
toam
több mint 7 éve
Dome-ot Budapestre? Miafasznak.😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Eddig eleg gyenge meccs, Osweilert tavol tartjak a vegzonaktol.Azzal, hogy otthon hagyták? 😊
Stez
több mint 7 éve
Fattyu
1 919
Már ezért megérte eltradelni Jimmy-t 😁😁!Hajrá Hawks... Nem is tudom miért😁😁
több mint 7 éve
Gyula szerint jó lenne egy ilyen stadion Bp. határában => holnap elviszik kormányszóvivőnek
több mint 7 éve
bazd annyi idő elment reklámmal, ennyi alatt Matty Ice a hudlben simán nyomott egy blowjobot mindenkinekMár megint rossz csatornát nézel.
ano92