Atlanta Falcons - Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 konyhásnéni stream: www.sport365.live/en/player/5879eadb541e1614211470/33/264/587a972fa7ba7/SeattleSeahawks-AtlantaFalcons/768/432
több mint 7 éve
Jóestét urak, hajrá egyik, győzzön a másik, izgalmas meccset, lényegre törő eredménykövetőt és alekosztól mentes kellemes időtöltést mindenkinek.csak a kedvedért 😀
Mazzu
www.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU&t=40s
több mint 7 éve
nagy trash talk nem lesz itt ha jól látom az érdekelt csapat szurkolói nincsenek nagyon jelen..😊Hívjuk meg ide Bazskát, ő Seahawks fan és nagy Trash Talkos.
yooker
több mint 7 éve
nagy trash talk nem lesz itt ha jól látom az érdekelt csapat szurkolói nincsenek nagyon jelen..😊lehet ŐK a meccset nézik
yooker
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Czollner Gyula > Sport2Gyula
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
És csődbe megy 3 év múlva, mert nem tudja kezelni a rászakadt jóságot.Nem tudom mennyire rontja vagy javítja a Falcons esélyeit, hogy náluk játszik több ex-jaguár. 😊bejött nekik az élet a váltás után. Úgytudom elképzelni, mint mikor egy nigger kikerül a szegény gettho negyedből a csillogásba 😀
iktriad
ano92
több mint 7 éve
Interception.Milyen vicces fiú vagy te. Ja nem : D
Coolearie
több mint 7 éve
o holnap bizonyitjaIGEN!!sziasztok! most ismerkedek a játékkal, az lenne a kérdésem, hogy sok reklám szokott lenni a közvetítések alatt?Sok a reklám de az itt szerzet tudás, tapasztalat amit itt az eredménykövetőben kapsz mindenegyes meccs alatt na az az igazi reklám. 😀
Pitt
Coolearie
Hester mikor ejti már el a labdát?
ano92
több mint 7 éve
nagy trash talk nem lesz itt ha jól látom az érdekelt csapat szurkolói nincsenek nagyon jelen..😊Mivel nincsenek is.
yooker
több mint 7 éve
nagy trash talk nem lesz itt ha jól látom az érdekelt csapat szurkolói nincsenek nagyon jelen..😊
több mint 7 éve
szoktam olvasgatni az eredménykövetőket, azok alapján az volt az utolsó gondolatom, hogy komolyan vesz valaki 😀ahogy telik az idő egyre kevésbé
Pitt
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Jóestét urak, hajrá egyik, győzzön a másik, izgalmas meccset, lényegre törő eredménykövetőt és alekosztól mentes kellemes időtöltést mindenkinek.
több mint 7 éve
Nem tudom mennyire rontja vagy javítja a Falcons esélyeit, hogy náluk játszik több ex-jaguár. 😊bejött nekik az élet a váltás után. Úgytudom elképzelni, mint mikor egy nigger kikerül a szegény gettho negyedből a csillogásba 😀
iktriad
több mint 7 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Rawls-on futócipő van.
több mint 7 éve
szoktam olvasgatni az eredménykövetőket, azok alapján az volt az utolsó gondolatom, hogy komolyan vesz valaki 😀
több mint 7 éve
Nem tudom mennyire rontja vagy javítja a Falcons esélyeit, hogy náluk játszik több ex-jaguár. 😊
több mint 7 éve
Ja ott megy a játék folyamatosan vagy mi? xD Itt emg kapunk egy késleltetett fosszart.A youtube streamen pedig sosincs reklám!sziasztok! most ismerkedek a játékkal, az lenne a kérdésem, hogy sok reklám szokott lenni a közvetítések alatt?cSá
Pitt
Igen, kibaszott sok. De ne félj mert a kettő kommentátor azt az időt elbeszéli majd a sok sms el meg vizsgaválasszal, meg stb. De sporttvn csak majd negyedek közt lesz reklám.-
ano92
baggio
több mint 7 éve
az azért elég nagy dolog hogy az új Falcons szobrot a stadionnál egy magyar tervezi!bejött nekik a Fradi Sas! 😊
több mint 7 éve
IGEN!!sziasztok! most ismerkedek a játékkal, az lenne a kérdésem, hogy sok reklám szokott lenni a közvetítések alatt?Sok a reklám de az itt szerzet tudás, tapasztalat amit itt az eredménykövetőben kapsz mindenegyes meccs alatt na az az igazi reklám. 😀
Pitt
Coolearie
Hester mikor ejti már el a labdát?
több mint 7 éve
Tevin Coleman elit játékos, bebizonyítja macsakúgy mint Broki
mustaine
több mint 7 éve
A youtube streamen pedig sosincs reklám!sziasztok! most ismerkedek a játékkal, az lenne a kérdésem, hogy sok reklám szokott lenni a közvetítések alatt?cSá
Pitt
Igen, kibaszott sok. De ne félj mert a kettő kommentátor azt az időt elbeszéli majd a sok sms el meg vizsgaválasszal, meg stb. De sporttvn csak majd negyedek közt lesz reklám.-
ano92
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Go Hawks 😉
több mint 7 éve
sziasztok! most ismerkedek a játékkal, az lenne a kérdésem, hogy sok reklám szokott lenni a közvetítések alatt?Sok a reklám de az itt szerzet tudás, tapasztalat amit itt az eredménykövetőben kapsz mindenegyes meccs alatt na az az igazi reklám. 😀
Pitt
több mint 7 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Nem. Majd az anyukájukra, ha nem úgy alakul valami...rájuk gondolsz? 😊Üdv! az az érzésem van hogy ma egy jó meccsen a Falcons bebizonyítja hogy jobb csapat mint a Hawks...!De ettől függetlenül ki fog kapni.... 😉
yooker
tomz
theurbantwist.com/wp-content/uploads/2012/09/09272012-refs.jpg
yooker