Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
több mint 10 éve
na majd integetek nektek a C8-on
több mint 10 éve
Még ne írjuk le, van hátra a meccsből !Gyerünk Rainey indulj be, 2 TD minimum!Sixo67jinxtriad is back! 😀Dexxter Tailor

több mint 10 éve
én nem is kérdeztem ilyet
több mint 10 éve
Gyerünk Rainey indulj be, 2 TD minimum!Sixo67jinxtriad is back! 😀
több mint 10 éve
Rainey nagy napja
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
3 kezdőtök esett ki 1 hét alatt, teljesen más okokból, van mire figyelni xDAhhoz képest, hogy már rég eldőlt a meccs, még semmi off-olást nem volt még a kommentátorok részéről. Pedig azért volt egy bár balhé az elmúlt napokban is , főleg Viks háza táján.Sixo67az USA-ban talán túl sok figyelmet is kaptunk az utóbbi napokbanKmetyG

több mint 10 éve
Ahhoz képest, hogy már rég eldőlt a meccs, még semmi off-olást nem volt még a kommentátorok részéről. Pedig azért volt egy bár balhé az elmúlt napokban is , főleg Viks háza táján.Sixo67az USA-ban talán túl sok figyelmet is kaptunk az utóbbi napokban
több mint 10 éve
Én átmentem részben átmentem az auburn- kansas meccsre😊TheBerzerkerKansas STATE, ha az Auburn a Kansas ellen játszana, akkor kb. annyi lenne az eredmény, mint itt 😊
Ahhoz képest, hogy már rég eldőlt a meccs, még semmi off-olást nem volt még a kommentátorok részéről. Pedig azért volt egy bár balhé az elmúlt napokban is , főleg Viks háza táján.Sixo67Idejük még van rá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ahhoz képest, hogy már rég eldőlt a meccs, még semmi off-olást nem volt még a kommentátorok részéről. Pedig azért volt egy bár balhé az elmúlt napokban is , főleg Viks háza táján.

több mint 10 éve
Én átmentem részben átmentem az auburn- kansas meccsre😊
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Julio de lyukaskezű.gdavidEzért WR és nem corner 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
@SeniorBowlPhil: Bucs QB coach Marcus Arroyo. Has been part of 19 losses in last 20 games. 0-6 Cal in '12, 1-11 USM in '13 & now 0-3Ha így folytatja, még NFL OC is lehet valahol hamarosan!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tul magasra ugrott es meg sajat magat is meglepte!😊
több mint 10 éve
úristen... nem bírtam aludni, felkeltem megnézni az állást...hát ez brutális...
több mint 10 éve
Julionak ezt illett volna
több mint 10 éve
Julio de lyukaskezű.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Devin Hester is cramping and his return to the game is questionable.Around The NFL @AroundTheNFL 12 pDouglas-rol mi a hir? Azt lattam , hogy apoltakToto21Öltözőbe vitték ,ennyit lehet tudni.Sixo67
Harry Douglas is questionable to return with a foot injury.KmetyG

több mint 10 éve
Az nem jo 😕 most meg Hester is meghuzodott , ha jol lattam.Around The NFL @AroundTheNFL 12 pDouglas-rol mi a hir? Azt lattam , hogy apoltakToto21Öltözőbe vitték ,ennyit lehet tudni.Sixo67
Harry Douglas is questionable to return with a foot injury.KmetyG
több mint 10 éve
pont alsó kapufa lett volna ha beljebb megy
több mint 10 éve
Around The NFL @AroundTheNFL 12 pDouglas-rol mi a hir? Azt lattam , hogy apoltakToto21Öltözőbe vitték ,ennyit lehet tudni.Sixo67
Harry Douglas is questionable to return with a foot injury.
több mint 10 éve
blaine gabbertNem Cassel-nek ?Sixo67nálunk Ponder-nek hívjákKmetyGMinden csapatba kell egy Henne !Sixo67Kuzin kijátsza RGIII-t mi meg tradelünk érte XD Ez a kedvenc opciómD11Henne kéne ebbe a csapatba :pJakehomer
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin