Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
1 feliratkozó
2 órája
casaubon
2 274
Ez szerintem nem lesz megMcAulay szerint nem egyertelmu, de szerintem is injabb nem, mint igen
shagi0206
2 órája
shagi0206
10 833
Ez szerintem nem lesz meg
2 órája
shagi0206
10 833
Itt elmaradt egy facemaskNecces volt, de volt már ennél komolyabb facemask is, amit nem dobtak be. Nem ezen a meccsen.
casaubon
2 órája
casaubon
2 274
Itt elmaradt egy facemask
2 órája
casaubon
2 274
Mondjuk ket passzra nem szamitottam. De ezek szerint annyira nem biznak a secondaryben, hogy mindenkepp TD-t akartak, nem akartak egy percet hagyni Burrow-nak FG utanKb. jobban jar a Bengals, ha a kovetkezo playt beengediMég jobban, ha szereznek egy labdát, és a Ravens pont nélkül marad 😊
casaubon
shagi0206
2 órája
shagi0206
10 833
Kb. jobban jar a Bengals, ha a kovetkezo playt beengediMég jobban, ha szereznek egy labdát, és a Ravens pont nélkül marad 😊
casaubon
2 órája
casaubon
2 274
Kb. jobban jar a Bengals, ha a kovetkezo playt beengedi
2 órája
shagi0206
10 833
Chase 955 yardnál jár idén, abból 431 a Ravens elleni 2 meccsen (eddig).
2 órája
hamsterdealer
221
Szánalmas defense.
2 órája
casaubon
2 274
Ilyenkor jo erzes, hogy Burrow es Chase is a fantasy csapatomban van 😁Csak ismetelni tudom magam…
casaubon
2 órája
shagi0206
10 833
Mik történnek? Nyilván ilyenkor kellett eljönni szarni, mert a tvben hallom, hogy hangoskodás van 😀
2 órája
KeyG
9 362
A faszt csinál a secondary de tényleg
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 órája
Ezt néztem én is, hogy 3. és 9-re mindenki megy előre.
2 órája
SirPub
1 430
Nem értem Anarumot! 3&8-13 szitukra mindig küldi a sok emberes nyomást, amit szinte mindig átdobnak. Ennyire nem jó a sec. 😕
Ezt még anyám is két cekkerrel...
2 órája
Teljes összeomlás a 4. negyedre. Minden meccsen vannak hibák, amiken elmegy a meccs. Azt gondolom, Taylor ebben a szezonban bizonyítja, hogy abszolút alkalmatlan vezető edzőnek
2 órája
Na most lettem igazan kivancsi...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
3 órája
Úgy tűnik, nincs semmi "biztos" játék, amit 4-re elő lehet venni.
3 órája
De van, 1-re futás. Gyakran olyan rövid, hogy nem is halad előre.
3 órája
shagi0206
10 833
Az utóbbi hetekben a sokadik ostoba döntés 3-ra és 4-re.De érted, egész meccsen szépen tudtak haladni rövid játékokkal, erre fontos szituban 2 előre vágott labda. Tipikus esete a "hogyan lőjük tökön magunkat".
ikuvihar
3 órája
Az utóbbi hetekben a sokadik ostoba döntés 3-ra és 4-re.
3 órája
Ennek mi értelme volt?
3 órája
casaubon
2 274
Amúgy 3&rövid szituknál miért mennek bele a hosszú passzba? Ma már nem az 1. esetEs aztan negyedikre is. Ket borzaszto hivas
shagi0206
3 órája
shagi0206
10 833
Amúgy 3&rövid szituknál miért mennek bele a hosszú passzba? Ma már nem az 1. eset