Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals
1 feliratkozó
4 órája
Rodaron
2 042
Vajon miért nincs 2-3 bíró, akik külön szobában videózik és ilyenkor rászól a bírókra. Az NFL úgy is olyan szaggatott, hogy az időbe simán beleférne.New Yorki központban van folyamatos feed, onnan elég sok infót kapnak, pl amikor kétes szituáció és felveszik a zászlót az azért van mert konzultálnak és NY szól kis delayyel hogy inkább más legyen a döntés. De ugyanez egy late hit, roughing the passer, amikor a play véget ér és van valami kétes akkor NY besegít a fulesen. #scriptedleague 😁
ikuvihar
4 órája
SirPub
1 430
Ja, az nem volt elkapás valóban. Csak épp nem látszott a képen, de ha incomplet a pályán a döntés, akkor az maradt volna.én is4.és 10-nél gurult a labda a földönMindkettőt dobni kellett volna, én leírom az igazat.Meg a sisakra mért ütés sem, mint most láthattuk 😀 Keyg, vélemény?Mondjuk Gesickin volt egy komoly holdingaz biztos nem számít
casaubon
shagi0206
shagi0206
KeyG
gedam
Ezért mondom, hogy nem elsősorban a zebrákon múlt
Ezt még anyám is két cekkerrel...
5 órája
casaubon
2 274
Vajon miért nincs 2-3 bíró, akik külön szobában videózik és ilyenkor rászól a bírókra. Az NFL úgy is olyan szaggatott, hogy az időbe simán beleférne.Szabalytalansagoknal nincs ilyen. A DPI egy szezonban challenge-elheto volt ugyan, de azota semmi. Szerintem mondjuk ennel is nagyobb f.szsag, hogy nincs megoldva technikailag, hogy mindig centire meg lehessen mondani, hol a labda, ami mas sportagakban siman mukodik.
ikuvihar
5 órája
Es 100 futott yard alatt maradtunk, nincs rekord... 99yard 😂
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
5 órája
gedam
5 874
én is4.és 10-nél gurult a labda a földönMindkettőt dobni kellett volna, én leírom az igazat.Meg a sisakra mért ütés sem, mint most láthattuk 😀 Keyg, vélemény?Mondjuk Gesickin volt egy komoly holdingaz biztos nem számít
casaubon
shagi0206
shagi0206
KeyG
5 órája
SirPub
1 430
Ordas bírói hibák itt a végén. De nem ezen múlt, a második félidő elején bele aludtunk támadásban. Várható volt, hogy a D nem fogja 60 percig tartani Lamart. Zac is kinyalhatja, ilyen playeket behivni rövid szitukra…
Fájdalmas nagyon. Grat a W-hez
Ezt még anyám is két cekkerrel...
5 órája
KeyG
9 362
Mindkettőt dobni kellett volna, én leírom az igazat.Meg a sisakra mért ütés sem, mint most láthattuk 😀 Keyg, vélemény?Mondjuk Gesickin volt egy komoly holdingaz biztos nem számít
casaubon
shagi0206
shagi0206
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 órája
Ossz 4 ponttal van meg oda vissza a cinci. Kihegyeztuk... 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
5 órája
Vajon miért nincs 2-3 bíró, akik külön szobában videózik és ilyenkor rászól a bírókra. Az NFL úgy is olyan szaggatott, hogy az időbe simán beleférne.
5 órája
casaubon
2 274
McAulay szerint RtP is kellett volna. De legalabb az onside kick pocsek volt.
5 órája
esanders10
531
Na menjetek oda..
5 órája
shagi0206
10 833
Meg a sisakra mért ütés sem, mint most láthattuk 😀 Keyg, vélemény?Mondjuk Gesickin volt egy komoly holdingaz biztos nem számít
casaubon
shagi0206
5 órája
2 látványos szabálytalanság 1 játékon belül.
5 órája
casaubon
2 274
Mondjuk Gesickin volt egy komoly holding
5 órája
casaubon
2 274
Mintha nem lennenek rovid yardos jatekok a playbookban
5 órája
casaubon
2 274
Burrow + Chase: 107 pont
5 órája
shagi0206
10 833
Chase karriermeccs. De még lehet ez is kevés lesz.
5 órája
38 mp...
5 órája
esanders10
531
És csak dobálunk. Semmi futás, hogy tudjon a Ravens visszatámadni.Ez számomra is hihetetlen..
ikuvihar
5 órája
És csak dobálunk. Semmi futás, hogy tudjon a Ravens visszatámadni.
5 órája
Hm, érdekes az elkapást kétségbe vonni.
5 órája
KeyG
9 362
Menjetek a picsába, mondják meg mi alapján ítélték elkapásnak
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 órája
Korabbinak tunik a terd leerkezese