Baltimore Ravens - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 2 éve
A ketpontosnal Hollywood annyira ures volt hogy felt egyedul. 😢
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG
9 323
Nincs a Packers csapatával semmi bajom, de másodpercekig fogta a védő Andrewst.megértemIdeges vagyokGreen Bay Refereesnemár, ezt 2012 körül használták utoljára a különösen intelligens Giants/Lions drukkerek
KeyG
Kampman
KeyG
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
meme
2 102
Ordas nagy zászló volt. Ez a Ravens jövő héten minket bucira ver
Szipeter
Ordas nagy zászló volt. Ez a Ravens jövő héten minket bucira verNem lehet....Az dönt a csoportról....
Szipeter
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
nando89
3 865
Ez a Huntley gyerek meg ez alapjan meccs alapjan simán jobban tetszik mint bármelyik idei elsokoros sztar qb .
több mint 2 éve
köszi a követést, jó éjt!
több mint 2 éve
Norbi180
669
Akkorra holding volt mint a ház, ez nevetséges,
több mint 2 éve
Ezt a faszságot nem értem a végén, de nagy grat a Ravensnek!
több mint 2 éve
Kampman
28 166
megértemIdeges vagyokGreen Bay Refereesnemár, ezt 2012 körül használták utoljára a különösen intelligens Giants/Lions drukkerek
KeyG
Kampman
KeyG
több mint 2 éve
Szipeter
1 634
Ordas nagy zászló volt. Ez a Ravens jövő héten minket bucira ver
több mint 2 éve
KeyG
9 323
Ideges vagyokGreen Bay Refereesnemár, ezt 2012 körül használták utoljára a különösen intelligens Giants/Lions drukkerek
KeyG
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Kampman
28 166
Green Bay Refereesnemár, ezt 2012 körül használták utoljára a különösen intelligens Giants/Lions drukkerek
KeyG
több mint 2 éve
Bátor dolog volt , megerdemeltetek volna és ezt őszintén mondom !Vagod. Helytalltunk. Jo meccs volt. Grat. 👍😀
nando89
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Kampman
28 166
Egyszer azért meg lehetne próbálni azt a hosszabbítást, nem? 😊Különösen Tuckerrel a padon annyira ostobaság ezt játszani
Bozontron
több mint 2 éve
Mer peckörsnek mindig csalnak nem tútad? 🙂OkokViccvót. Feszkó van.Most mié, csak kérdeztem… 🥺‘estét! Mi újság itt, nyer a zöld part?Hú, vazz, nagy az arc?
SirPub
nagylaza
SirPub
nagylaza
SirPub
több mint 2 éve
gedam
5 866
holdingholdingholding
több mint 2 éve
Bozontron
383
Egyszer azért meg lehetne próbálni azt a hosszabbítást, nem? 😊
több mint 2 éve
Öngyilkos brigád?jah csak ez a 2016os 😀
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
gedam
5 866
holding végig
több mint 2 éve
Öngyilkos brigád?
több mint 2 éve
Kampman
28 166
Kicsit kényszeressé kezd válni ez a minden negyediknek nekimenés meg állandó kétpontosok, nem csak Harbaugh-tól, úgy általában.Tudom, hogy analitika, meg minden, de akkor is.
Bostick, a kurva anyád.
több mint 2 éve
A haditervtanacsban Murray es Andrews volt itt Huntley-val. Ezek utan Batemanra jatszottam volna. Nem Andrews-ra
Szerkesztette: RedFive
több mint 2 éve
SGBP
269
PI
több mint 2 éve
pecsi92
504
Stokesnak annyi köze volt hozzá, mint nekem 😄