NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Baltimore Ravens - Jacksonville Jaguars
több mint 3 éve
Mindket QB 115 rtg felett jar.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
A himnusz szellemeben.Remelem ma nem latok Jags TD-tHosszú ideig vacsoráztál. 😛
Igen. Mig vacsoraztam, allitolag volt vmi. 😌
RedFive
Beki
Jo kedvvel, boseggel. 😁
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Bevállt az új WR 😀
több mint 3 éve
Halat kesobb kell enni...Remelem ma nem latok Jags TD-tHosszú ideig vacsoráztál. 😛
RedFive
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Remelem ma nem latok Jags TD-tHosszú ideig vacsoráztál. 😛
RedFive
több mint 3 éve
Kicsit feljebb tekerni a langot fiuk!
több mint 3 éve
Remelem ma nem latok Jags TD-tIgen. Mig vacsoraztam, allitolag volt vmi. 😌
több mint 3 éve
Kampman
28 313
meccs van, baby
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Hitetlenek vagytok 😀A mondat elso fele oke, odamennek a kiegettek... De SB ott nem lesz😂😂😂Akkor megy ő is a Tampába SB-t nyerni.57ről a legnagyobbak is elrontják,de inkább itt,mint SB-ban 😀Szerintem kiégett! 😂😂
LeviPoki
Klaci79
LeviPoki
Kájzerszóze
több mint 3 éve
A mondat elso fele oke, odamennek a kiegettek... De SB ott nem lesz😂😂😂Akkor megy ő is a Tampába SB-t nyerni.57ről a legnagyobbak is elrontják,de inkább itt,mint SB-ban 😀Szerintem kiégett! 😂😂
LeviPoki
Klaci79
LeviPoki
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Ők hozzák,de a Titans/Colts közül valamelyik nagyon kéneLegyen meg és bízzunk benne,hogy valakik szopnak a többiek közül,de ezen a héten nincs sok esély erre.Egyelőre 6-0-ra megy a Pats. 😉
LeviPoki
Vrij6
több mint 3 éve
Legyen meg és bízzunk benne,hogy valakik szopnak a többiek közül,de ezen a héten nincs sok esély erre.Egyelőre 6-0-ra megy a Pats. 😉
LeviPoki
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Legyen meg és bízzunk benne,hogy valakik szopnak a többiek közül,de ezen a héten nincs sok esély erre.
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Amugy takarekon a Ravens.Ezt végülis hová erőltessük.. Mindenesetre szar látni,hogy a Jags megint ilyen ergya,tökre bírom őket..
Semmi tuz nem lobog csak az orlang. Fasz kivan. 😒
RedFive
több mint 3 éve
Amugy takarekon a Ravens.Semmi tuz nem lobog csak az orlang. Fasz kivan. 😒
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Amúgy meg 0:28nál ráér elkezdeni játszani..
több mint 3 éve
Tampa eddig szopoagon 0-17...Akkor megy ő is a Tampába SB-t nyerni.57ről a legnagyobbak is elrontják,de inkább itt,mint SB-ban 😀Szerintem kiégett! 😂😂
LeviPoki
Klaci79
LeviPoki
Jjja hogy a Falcons ellen.
Visszavonva.
No jinx!
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
4W-vel áll a Falcons,belefér 😀 Sima WC hely eddig.Tampa-Falcons 0-17!Akkor megy ő is a Tampába SB-t nyerni.57ről a legnagyobbak is elrontják,de inkább itt,mint SB-ban 😀Szerintem kiégett! 😂😂
LeviPoki
Klaci79
LeviPoki
Gondolod? 🤣🤣🤣
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Tampa-Falcons 0-17!Akkor megy ő is a Tampába SB-t nyerni.57ről a legnagyobbak is elrontják,de inkább itt,mint SB-ban 😀Szerintem kiégett! 😂😂
LeviPoki
Klaci79
LeviPoki
Gondolod? 🤣🤣🤣