NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 510
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Baltimore Ravens - Miami Dolphins
10 hónapja
Nekünk arra is figyelnünk kell, hogy ne álljunk meg egy CB útvonalábaelmagyarázták miért ment a flag (amúgy LB volt 😛)
KeyG
10 hónapja
KeyG
9 496
Nekünk arra is figyelnünk kell, hogy ne álljunk meg egy CB útvonalába
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
158.3 vs. 157.1 qbrtg-ek helo.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Irtam hogy hasznaljuk elkapasokra az RB ket? Irtam hat. 😊
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
10 hónapja
Amig 4-5 yardosokat futunk kozepre, felolem oke.
10 hónapja
Miafakk
10 hónapja
KeyG
9 496
Likely állt egy útvonalon hagyjuk már 😂
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
10 hónapja
Hosszu este ele nezunk.
10 hónapja
hát ez eddig elég biztató, reméljük a nem scriptelt driveok is mennek majd
10 hónapja
hamsterdealer
222
Csúnya KO lehet ebbol
10 hónapja
A Pecc vezet a Bills ellen gecc!maradjon igy
RedFive
10 hónapja
Alszik a D
10 hónapja
A Pecc vezet a Bills ellen gecc!
10 hónapja
Mondtam en hogy 'Ecsen' gyalogkakukk.Go Ravens! 💜
10 hónapja
hamsterdealer
222
📈 Ravens with Kyle Hamilton on the field this season: 1st in yards per play allowed, 2nd in success rate📉 Ravens without Kyle Hamilton this season: 29th in yards per play allowed, 32nd in success rate
Hamilton out, Stephens out, Zeitler out.
A secondary fele kiesett, Darby és Maulet kezd, Ben Cleveland kerül RG-be. Lesz ebből probléma.
10 hónapja
19:00, Arena4