Baltimore Ravens - Minnesota Vikings
több mint 3 éve
neki kéne menni negyedikreSzépen meg is oldottátok
Vrij6
több mint 3 éve
neki kéne menni negyedikreNa azért! 😀
Vrij6
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
neki kéne menni negyedikre
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Ezt mi a rákra dobták be?
több mint 3 éve
Na basszus!
több mint 3 éve
Benibácsi
802
Na vazze
több mint 3 éve
Norbi180
676
2 évig bíztam benne, de egy kibaszott zsák utca a pali.Gratulálok Jackson hozod a formád ,mi a faszomat látok ebben az emberben? egy kalap szar.
Norbi180rengeteget fejlödöt csak így tovább, károgoknak üzenem hogy bekaphatják. Srác bármit csinálhat, sok buzi soha nem fogja elismerni hogy megkorra tehetség, nagyon jól jártunk vele, tavaly is megmutata.Na ezt vajon ki mondta kiről korábban? 😀
Bálesz
több mint 3 éve
Gyerekkoromban megutaltam a parizert olyan szarok voltak, nem palya. 😉
RedFive
Én szeretem a parizert. 😀Javaslat:
Nekem a sonka a herótom. 😀
KeyG
párizsi - Pick
sonka - pápai extra
több mint 3 éve
Gratulálok Jackson hozod a formád ,mi a faszomat látok ebben az emberben? egy kalap szar.
Norbi180
rengeteget fejlödöt csak így tovább, károgoknak üzenem hogy bekaphatják. Srác bármit csinálhat, sok buzi soha nem fogja elismerni hogy megkorra tehetség, nagyon jól jártunk vele, tavaly is megmutata.Na ezt vajon ki mondta kiről korábban? 😀
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Én szeretem a parizert. 😀Gyerekkoromban megutaltam a parizert olyan szarok voltak, nem palya. 😉Nem akarat kérdése VörösÖtös. 😀Nem. 😅 Van ilyen mellekhatas? Meg lehetek? Nemakarok! 😂Nem Jakab Péter vagy véletlenül? 😀Ma megkaptam a harmadik oltasom, Jensent, minden fasza, azt nem gondoltam volna hogy a meccstol leszek szarul...Mindenki rozsdas bye utanPedig úgy engedted el őket a Bengals után,hog majd kipihenve visszatérünk...FASZT 😀
RedFive
LeviPoki
RedFive
KeyG
RedFive
KeyG
Most jelzett a suto hogy letelt az egy ora. Kesz a vargabeles. 😋
RedFive
Nekem a sonka a herótom. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Gyerekkoromban megutaltam a parizert olyan szarok voltak, nem palya. 😉Nem akarat kérdése VörösÖtös. 😀Nem. 😅 Van ilyen mellekhatas? Meg lehetek? Nemakarok! 😂Nem Jakab Péter vagy véletlenül? 😀Ma megkaptam a harmadik oltasom, Jensent, minden fasza, azt nem gondoltam volna hogy a meccstol leszek szarul...Mindenki rozsdas bye utanPedig úgy engedted el őket a Bengals után,hog majd kipihenve visszatérünk...FASZT 😀
RedFive
LeviPoki
RedFive
KeyG
RedFive
KeyG
Most jelzett a suto hogy letelt az egy ora. Kesz a vargabeles. 😋
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
A D mintha nem állt volna a helyzet magaslatán.
több mint 3 éve
KeyG
9 492
ez de kicseszettül kellett!Szerencsénk volt , LJ passza rövid volt , Bateman megverte a védőket ennek TD-nek kellett volna lennie.
Vrij6
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Nem akarat kérdése VörösÖtös. 😀Nem. 😅 Van ilyen mellekhatas? Meg lehetek? Nemakarok! 😂Nem Jakab Péter vagy véletlenül? 😀Ma megkaptam a harmadik oltasom, Jensent, minden fasza, azt nem gondoltam volna hogy a meccstol leszek szarul...Mindenki rozsdas bye utanPedig úgy engedted el őket a Bengals után,hog majd kipihenve visszatérünk...FASZT 😀
RedFive
LeviPoki
RedFive
KeyG
RedFive
több mint 3 éve
ez de kicseszettül kellett!
több mint 3 éve
Csak felfele!!!! 😃
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Nem. 😅 Van ilyen mellekhatas? Meg lehetek? Nemakarok! 😂Nem Jakab Péter vagy véletlenül? 😀Ma megkaptam a harmadik oltasom, Jensent, minden fasza, azt nem gondoltam volna hogy a meccstol leszek szarul...Mindenki rozsdas bye utanPedig úgy engedted el őket a Bengals után,hog majd kipihenve visszatérünk...FASZT 😀
RedFive
LeviPoki
RedFive
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 492
3 pontra hajtanak -14-nél? Van még ennél lentebb?
több mint 3 éve
2 moderna volt.Mi volt az előző 2? Jövőhéten szólj már,hogy kinőtt-e a 3. lábad,mert én is agyalok a 3.on.Ma megkaptam a harmadik oltasom, Jensent, minden fasza, azt nem gondoltam volna hogy a meccstol leszek szarul...Mindenki rozsdas bye utanPedig úgy engedted el őket a Bengals után,hog majd kipihenve visszatérünk...FASZT 😀
RedFive
LeviPoki
RedFive
LeviPoki
Ma odamentem, adtak volna a 3.modernat. Huztam a szam. Mondta a csaj, svedasztal van mit kerek? Jensent! Oke. Oda alljon. Kijott 1 masik csak kezembe nyomta a vakcinat. Mondom neki menjek haza es adjam be magamnak? 😂 siman.
Nem, jott egy foorvosur es beadta. Kb 5 perc volt az egesz.
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Nem Jakab Péter vagy véletlenül? 😀Ma megkaptam a harmadik oltasom, Jensent, minden fasza, azt nem gondoltam volna hogy a meccstol leszek szarul...Mindenki rozsdas bye utanPedig úgy engedted el őket a Bengals után,hog majd kipihenve visszatérünk...FASZT 😀
RedFive
LeviPoki
RedFive
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Mi volt az előző 2? Jövőhéten szólj már,hogy kinőtt-e a 3. lábad,mert én is agyalok a 3.on.Ma megkaptam a harmadik oltasom, Jensent, minden fasza, azt nem gondoltam volna hogy a meccstol leszek szarul...Mindenki rozsdas bye utanPedig úgy engedted el őket a Bengals után,hog majd kipihenve visszatérünk...FASZT 😀
RedFive
LeviPoki
RedFive
több mint 3 éve
Ma megkaptam a harmadik oltasom, Jensent, minden fasza, azt nem gondoltam volna hogy a meccstol leszek szarul...Mindenki rozsdas bye utanPedig úgy engedted el őket a Bengals után,hog majd kipihenve visszatérünk...FASZT 😀
RedFive
LeviPoki
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Ez egy elnöki int volt,grat. Szép védekezés
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Mindenki rozsdas bye utanPedig úgy engedted el őket a Bengals után,hog majd kipihenve visszatérünk...FASZT 😀
RedFive
több mint 3 éve
kabaré