Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
prérifarkas
597
Túl sokat kapott túl hosszú időre, ami akkor jó döntésnek tűnt, mára látszik talán nem, menekülni nem lehet belőle. Így cipelik magukkal. Igaz valóban nem egyszerű, ez biztos, és innen könnyű okoskodni, ugyanakkor nekünk ez jutott, hisz nincs lehetőségünk GM-nek lenni. Persze de a játék az más.Nem ilyen egyszerű ez,Kubiaknál mégis jól ment neki...De hiba volt a szerződése,az tény.Gratula,nyert a jobb csapat 😊 Viszlát Haribó,azért én bírtalak..Jövőre új GM új világ,ezt meg le kell húzni a klotyón,semmire se mentünk az elmúlt 5 évben.Túlértékelték Flacot, így aztán lehet nem maradt pénz a többire ami kell egy csapathoz. Én nem értettem az SB utáni bitang nagy szerződését.
LeviPoki
prérifarkas
LeviPoki
Szerkesztette: prérifarkas
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Nem ilyen egyszerű ez,Kubiaknál mégis jól ment neki...De hiba volt a szerződése,az tény.Gratula,nyert a jobb csapat 😊 Viszlát Haribó,azért én bírtalak..Jövőre új GM új világ,ezt meg le kell húzni a klotyón,semmire se mentünk az elmúlt 5 évben.Túlértékelték Flacot, így aztán lehet nem maradt pénz a többire ami kell egy csapathoz. Én nem értettem az SB utáni bitang nagy szerződését.
LeviPoki
prérifarkas
több mint 6 éve
Bárki megfizette volna azután az SB run utánGratula,nyert a jobb csapat 😊 Viszlát Haribó,azért én bírtalak..Jövőre új GM új világ,ezt meg le kell húzni a klotyón,semmire se mentünk az elmúlt 5 évben.Túlértékelték Flacot, így aztán lehet nem maradt pénz a többire ami kell egy csapathoz. Én nem értettem az SB utáni bitang nagy szerződését.
LeviPoki
prérifarkas
több mint 6 éve
prérifarkas
597
Gratula,nyert a jobb csapat 😊 Viszlát Haribó,azért én bírtalak..Jövőre új GM új világ,ezt meg le kell húzni a klotyón,semmire se mentünk az elmúlt 5 évben.Túlértékelték Flacot, így aztán lehet nem maradt pénz a többire ami kell egy csapathoz. Én nem értettem az SB utáni bitang nagy szerződését.
LeviPoki
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
gedam
5 866
ezt a csávót megkaphatod, mindig megtalálja a negatívumokatPozitívum: A szezon hátralévő részében nézhetek Bears meccset 😊Nézzél Steelers meccset, már mondtam neked. A mai egy jó kezdet, csak így tovább!
LeviPoki
Ui: Norbit ne hozd, hagy a Hollóknál! 😀
Szokol
több mint 6 éve
prérifarkas
597
Szép győzelem, szerintem kezd összeállni a DÚgy legyen!
bcsarli
Mondom én jönnek szembe Falcónál tele a gatya.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Gratula,nyert a jobb csapat 😊 Viszlát Haribó,azért én bírtalak..Jövőre új GM új világ,ezt meg le kell húzni a klotyón,semmire se mentünk az elmúlt 5 évben.Köszi a korrekt szurkolást, kivéve Norbi, de Ő még kezdő 😊
LeviPoki
több mint 6 éve
Szép győzelem, szerintem kezd összeállni a D
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Gratula,nyert a jobb csapat 😊 Viszlát Haribó,azért én bírtalak..Jövőre új GM új világ,ezt meg le kell húzni a klotyón,semmire se mentünk az elmúlt 5 évben.
több mint 6 éve
Na további kellemes estét mindenkinek!
több mint 6 éve
Szèp lezárás volt!
több mint 6 éve
KeyG
9 323
Flacco vonulj már vissza, kérlek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Akkor egy denveri passz,gyerünk Flekó
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Passzolom,de azért köszi 😊Pozitívum: A szezon hátralévő részében nézhetek Bears meccset 😊Nézzél Steelers meccset, már mondtam neked. A mai egy jó kezdet, csak így tovább!
LeviPoki
Szokol
több mint 6 éve
Klaci79
22 106
Nagyon okos döntés volt BigBentől...
több mint 6 éve
Pozitívum: A szezon hátralévő részében nézhetek Bears meccset 😊Nézzél Steelers meccset, már mondtam neked. A mai egy jó kezdet, csak így tovább!
LeviPoki
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Pozitívum: A szezon hátralévő részében nézhetek Bears meccset 😊
több mint 6 éve
tamas424
1 757
Nem baj, valahogy csak átcsúszunk a Friedrich strasse-nél, oszt jól átváltjuk a kelet-német márkat nyugat-németre 😊Te át akarod baszni szegényt: kelet-berlinbe tudunk menni csak...Annyi pénzből mindannyian kimehetnénk Berlinbe, elverhetnénk kurvákra 😊?? 50 million dojcsmark?50M DM.El is szégyelltem magam 😂Ezt megkaptad 😊Egyszerűen nevetségesek ezek a zászlók...Te is az vagy.
Klaci79
Norbi180
bcsarli
Klaci79
Stez
bcsarli
tamas424
Szokol
több mint 6 éve
Juju!!!!!!
több mint 6 éve
KeyG
9 323
Grat a Steelersnek. Jobbak vagytok.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
Nekünk nem fűlik hozzá a fogunk, de hát vannak itt olyan perverz állatok, akik AFC North meccsekre izgulnak. 😊Vagy mind kimehetnek a jövő évi Steelers- Ravensre ÉS a Ravens- Steelersre.megy a kukim ravens meg steelers meccsre
iktriad
Stez
több mint 6 éve
24.hu/kulfold/2017/06/26/levagta-baratja-peniszet-mert-nem-akarta-elvenni-felesegul/megy a kukim ravens meg steelers meccsreVagy mind kimehetnek a jövő évi Steelers- Ravensre ÉS a Ravens- Steelersre.Annyi pénzből mindannyian kimehetnénk Berlinbe, elverhetnénk kurvákra 😊?? 50 million dojcsmark?50M DM.El is szégyelltem magam 😂Ezt megkaptad 😊Egyszerűen nevetségesek ezek a zászlók...Te is az vagy.
Klaci79
Norbi180
bcsarli
Klaci79
Stez
bcsarli
tamas424
iktriad
Stez
több mint 6 éve
Ne felejtsétek a Gorenje hűtőt hazahozni. Vagy azt a Maria Holfer Straßeról kell hazacipelni?Te át akarod baszni szegényt: kelet-berlinbe tudunk menni csak...Annyi pénzből mindannyian kimehetnénk Berlinbe, elverhetnénk kurvákra 😊?? 50 million dojcsmark?50M DM.El is szégyelltem magam 😂Ezt megkaptad 😊Egyszerűen nevetségesek ezek a zászlók...Te is az vagy.
Klaci79
Norbi180
bcsarli
Klaci79
Stez
bcsarli
tamas424
Szokol
több mint 6 éve
megy a kukim ravens meg steelers meccsreVagy mind kimehetnek a jövő évi Steelers- Ravensre ÉS a Ravens- Steelersre.Annyi pénzből mindannyian kimehetnénk Berlinbe, elverhetnénk kurvákra 😊?? 50 million dojcsmark?50M DM.El is szégyelltem magam 😂Ezt megkaptad 😊Egyszerűen nevetségesek ezek a zászlók...Te is az vagy.
Klaci79
Norbi180
bcsarli
Klaci79
Stez
bcsarli
tamas424
iktriad
több mint 6 éve
Te át akarod baszni szegényt: kelet-berlinbe tudunk menni csak...Annyi pénzből mindannyian kimehetnénk Berlinbe, elverhetnénk kurvákra 😊?? 50 million dojcsmark?50M DM.El is szégyelltem magam 😂Ezt megkaptad 😊Egyszerűen nevetségesek ezek a zászlók...Te is az vagy.
Klaci79
Norbi180
bcsarli
Klaci79
Stez
bcsarli
tamas424