Buffalo Bills - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
Ez van, ha egy csapat nem szerez pontot a második félidőben. És Lamar még csak nem is volt rossz, de amit a TO-k az első félidőben hozzátettek, azt a második félidőben elvettek.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
igazából egyik csapat se érdemelt győzelmetvagy mind2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ThySoul
1 611
Kihagyja megőrülök
több mint 2 éve
f**mat ebbe a szezonba. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
mondtam hogy be köll engedni a futótha berúgják akkor így meg is van
gedam
több mint 2 éve
Gratulalok a Bills-nek.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ugy van. Teny. En meg a csapatomat a fegyelmezetlensegeert korholtam. Ez is teny.
RedFive
Menjetek a picsába ,még hogy nem fújnak a Buffalo nak a birokez se sokkal azelőtt volt hogy az elsőt beírtam, és utána még 1 holding említettem btw 😊
kicsit több a ravens bírózás itt
több mint 2 éve
gedam
5 866
mondtam hogy be köll engedni a futót
több mint 2 éve
ThySoul
1 611
Hála isten hogy nem akart tovább menni 😀
több mint 2 éve
A Billsnek idén ez lesz a védjegye? Visszajövünk, oszt' kiszenvedjük a győzelmet?
több mint 2 éve
Ugy van. Teny. En meg a csapatomat a fegyelmezetlensegeert korholtam. Ez is teny.Nezem a sajat csapatom meccset. Nem birozom, nem szoktam. Nekem kurod el az "elmenyt" a faszari atkasagoddal mikozben elvileg a birozas ellen emeltel volna szot de inkabb ontod az olajat a tuzre mikor mar gyakolatilag csak Te birozol. Fact.nem én kértem számon máson a holdingokat hogy mikor a saját csapat csinálja akkor kuss van 😊Calais a nyakánál fogva húzták le amikor Allen futott 20-30 yardot, de folytasd mégjaa tehát mikor a nyakánál fogva húzzák vissza a védőt az szabályos? 😀kis holding nem holding 😊Szerinten ne eroltesd
Negritis, a vajda
RedFive
hálisten int lett
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
RedFiveAz elso 3 meccsen gyujtottunk be 8 buntit. Ma megint ujabb 8-at. Eddig.de persze csak én 😀
RedFive
Negritis, a vajda
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Többet nem veszek Game Passt az tuti, én nem fogom támogatni ezt a bábszínházat.meccs előtt ez kalkulált L volt azért.
KeyG
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
gedam
5 866
miért fogják meg?
több mint 2 éve
gedam
5 866
Többet nem veszek Game Passt az tuti, én nem fogom támogatni ezt a bábszínházat.nem oszt nem szoroz ez a meccs
KeyG
a bye-ig lemennek a nehéz meccsek
utána kell hasítanunk
több mint 2 éve
Nezem a sajat csapatom meccset. Nem birozom, nem szoktam. Nekem kurod el az "elmenyt" a faszari atkasagoddal mikozben elvileg a birozas ellen emeltel volna szot de inkabb ontod az olajat a tuzre mikor mar gyakolatilag csak Te birozol. Fact.nem én kértem számon máson a holdingokat hogy mikor a saját csapat csinálja akkor kuss van 😊Calais a nyakánál fogva húzták le amikor Allen futott 20-30 yardot, de folytasd mégjaa tehát mikor a nyakánál fogva húzzák vissza a védőt az szabályos? 😀kis holding nem holding 😊Szerinten ne eroltesd
Negritis, a vajda
RedFive
hálisten int lett
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
RedFive
Az elso 3 meccsen gyujtottunk be 8 buntit. Ma megint ujabb 8-at. Eddig.de persze csak én 😀
RedFive
több mint 2 éve
Benibácsi
780
És megint az a kurva screen...
több mint 2 éve
ThySoul
1 611
Az a baj ez a játék része mártudom, de akkor is bullshitezeket a roughing the passereket nem fogom megérteniQB védés, minden iylen szart bedobnak évek óta
Negritis, a vajda
ThySoul
olyan közel volt a védő mire eldobta hogy esélytelen volt kikerülni
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Nezem a sajat csapatom meccset. Nem birozom, nem szoktam. Nekem kurod el az "elmenyt" a faszari atkasagoddal mikozben elvileg a birozas ellen emeltel volna szot de inkabb ontod az olajat a tuzre mikor mar gyakolatilag csak Te birozol. Fact.nem én kértem számon máson a holdingokat hogy mikor a saját csapat csinálja akkor kuss van 😊Calais a nyakánál fogva húzták le amikor Allen futott 20-30 yardot, de folytasd mégjaa tehát mikor a nyakánál fogva húzzák vissza a védőt az szabályos? 😀kis holding nem holding 😊Szerinten ne eroltesd
Negritis, a vajda
RedFive
hálisten int lett
Negritis, a vajda
KeyG
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
KeyG
9 323
Többet nem veszek Game Passt az tuti, én nem fogom támogatni ezt a bábszínházat.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
tudom, de akkor is bullshitezeket a roughing the passereket nem fogom megérteniQB védés, minden iylen szart bedobnak évek óta
Negritis, a vajda
ThySoul
olyan közel volt a védő mire eldobta hogy esélytelen volt kikerülni
több mint 2 éve
Hogy örülnek a sárgáknak, így könnyű nyerni 😊Vagy haribonak lenne annyi esze hogy berugatja a 3 pontot😀
KeyG
több mint 2 éve
Benibácsi
780
ezeket a roughing the passereket nem fogom megérteniRohadt nehéz lehet a játékosoknak hogy egyik meccsen nem dobják be a másikon meg igen
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
ezeket a roughing the passereket nem fogom megérteniEldobja a labdát, a védő meg szétfejeli a mellkasát. Nem értem a kérdést
Negritis, a vajda