Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 2 éve
na jó lenne ha most már a mi védelmünk is felszivná magát.Gondolom nem erre gondoltál, amit Ginkel csinált 😀
sokkal fizikálisabb eddig a buffalo
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
sieler still jóCsak ne legyen belőle hamarosan Steeler.
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Meh
több mint 2 éve
Majdnem 😥
több mint 2 éve
na jó lenne ha most már a mi védelmünk is felszivná magát.sokkal fizikálisabb eddig a buffalo
több mint 2 éve
Ja, epa alapján a tavalyi év legjobb offense teljesítménye volt a pats elleni, szóval relatív az hogy mennyire sikerült lelassitani 😀ott rövidekkel szétszedtük őket. final score egy dolog de kb végig nyugi voltA Pats azért tudta limitálni őket. Más kérdés, hogy ott meg offense nincs.szerintem inkább a dolphins O ellen kell kitalálni valamitKíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenMit látod már kitaláltak, 3. passzolt TD, allen-nek mindössze egy rontott passzkísérlete.
ThySoul
Ventura
Kúrfürst briareos
shagi0206
Kúrfürst briareos
De ők jártak a legközelebb hozzá
több mint 2 éve
justin fields perfect passer rating broncos ellen. ott tényleg mindenki feladta
több mint 2 éve
Benford lent, lehet kellett volna Elam hmmmmevvel most elment utolsó időkérés is nem?
ThySoul
több mint 2 éve
ott rövidekkel szétszedtük őket. final score egy dolog de kb végig nyugi voltA Pats azért tudta limitálni őket. Más kérdés, hogy ott meg offense nincs.szerintem inkább a dolphins O ellen kell kitalálni valamitKíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenMit látod már kitaláltak, 3. passzolt TD, allen-nek mindössze egy rontott passzkísérlete.
ThySoul
Ventura
Kúrfürst briareos
shagi0206
több mint 2 éve
Benford lent, lehet kellett volna Elam hmmmm
több mint 2 éve
A Jets ellen nem ezt a BB-t láttam.
több mint 2 éve
A Pats azért tudta limitálni őket. Más kérdés, hogy ott meg offense nincs.szerintem inkább a dolphins O ellen kell kitalálni valamitKíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenMit látod már kitaláltak, 3. passzolt TD, allen-nek mindössze egy rontott passzkísérlete.
ThySoul
Ventura
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
szerintem inkább a dolphins O ellen kell kitalálni valamitKíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenMit látod már kitaláltak, 3. passzolt TD, allen-nek mindössze egy rontott passzkísérlete.
ThySoul
Ventura
több mint 2 éve
Kíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenMit látod már kitaláltak, 3. passzolt TD, allen-nek mindössze egy rontott passzkísérlete.
ThySoul
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
mixem meg megy el 😀houston skullfuckolja steelerst közbenA Washington pedig vezet az Eagles ellen.
Kúrfürst briareos
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
houston skullfuckolja steelerst közbenA Washington pedig vezet az Eagles ellen.
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Takarodj
több mint 2 éve
legalább már allen nek is van 1 incomplete passza.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
houston skullfuckolja steelerst közbenAltatás van. 🥴
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Kíváncsi leszek ki lesz az első aki kitalál bármit a Dolohins D ellenSzigony?
ThySoul
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Achane így megy tovább Mosternek reszeltek?Már NFL meccs nézése közben is a reszelésen jár az agyad ...
ThundersNFL a Jobbágy