Buffalo Bills - New England Patriots
11 hónapja
Hát ez gyönyörű.
11 hónapja
Nem gondoltam volna 😊
11 hónapja
Hűha?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Van már Maye-nek game winning drive-ja? 😛Ha van is akkor sem sok...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Csak egy field goal most nem lesz elég, Allen ha TD kell nekik a végén akkor végig fogja vinni...Persze ha nem tudunk haladni akkor mit sem számít... 😛
Főleg ha 4.-ik kísérletekre is neki kell menniük...
Castleai01
Maye kezd kiszámítható lenni és akkor is kimenni jobbra a zsebből ha nincs is rákényszerítve...
Remélem tanul belőle...
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
11 hónapja
Csak egy field goal most nem lesz elég, Allen ha TD kell nekik a végén akkor végig fogja vinni...Főleg ha 4.-ik kísérletekre is neki kell menniük...
11 hónapja
Erik a meglepetes…Azért ott van Josh Allen a másik oldalon, láttuk már mire képes ha megszorul a csapata... 😉
casaubon
11 hónapja
Stevensonnak lassan lesz annyi TD-je, mint fumble-ja
11 hónapja
Erik a meglepetes…
11 hónapja
Diggs zseniElnézve ma Diggs-et azt mondom idén WR1-et kell Hozni Maye-nek...
FunHun
Sosem voltam nagy WR párti de tényleg nagyben megkönnyítik a QB-k dolgát az igazán jók...
Ma pl. már régen nem lennénk meccsben ha Diggs nem a fénykorát idézve játszana...
11 hónapja
Sisak a sisaknak?Holdingok billsre elég véleményesek voltak főleg hogy a patsnél ugyanezeket egyszer ha bedobták, vagy dobálják be mindre vagy hagyják őket kicsit játszaniKicseszett undorító egy meccs igy hogy a zebrák minden második playben bedobnak valamitMondjuk olyan nem nagyon volt, ami nem volt az...
ThySoul
FunHun
ThySoul
11 hónapja
Diggs zseni
11 hónapja
Na, mecsben vagyunk a liga egyik legjobb csapatával, idénre ennél többet nem kívántam...Védelem tetszetős mégha Allen ki is tud menekülni ha kell de nem sok ilyen QB van az NFL-ben...
11 hónapja
De ez szerinted is tutii pályán kívül volt? 😉Holdingok billsre elég véleményesek voltak főleg hogy a patsnél ugyanezeket egyszer ha bedobták, vagy dobálják be mindre vagy hagyják őket kicsit játszaniKicseszett undorító egy meccs igy hogy a zebrák minden második playben bedobnak valamitMondjuk olyan nem nagyon volt, ami nem volt az...
ThySoul
FunHun
ThySoul
11 hónapja
Holdingok billsre elég véleményesek voltak főleg hogy a patsnél ugyanezeket egyszer ha bedobták, vagy dobálják be mindre vagy hagyják őket kicsit játszaniKicseszett undorító egy meccs igy hogy a zebrák minden második playben bedobnak valamitMondjuk olyan nem nagyon volt, ami nem volt az...
ThySoul
FunHun
11 hónapja
Kicseszett undorító egy meccs igy hogy a zebrák minden második playben bedobnak valamitMondjuk olyan nem nagyon volt, ami nem volt az...
ThySoul
11 hónapja
Kicseszett undorító egy meccs igy hogy a zebrák minden második playben bedobnak valamit
11 hónapja
Ez a meccs amúgy, bármi is lesz a vége, hogyan lett SNF?
11 hónapja
11 hónapja
Harom fumble se surun van egy negyedben
11 hónapja
Na ezt most pontokra kell váltani!!!
11 hónapja
Faszán néz ki, hogy majdnem mindenki fehérben van a stadionban 😊Van energia a stadionban az biztos... 😊
FunHun
Meg is látszik mert a játékosok is úgy mennek mint a mérgezett egerek...
11 hónapja
Faszán néz ki, hogy majdnem mindenki fehérben van a stadionban 😊