Buffalo Bills - New Orleans Saints
2 hónapja
Esetleg van mukodo linketek?topstreams.info/nfl/bills
Kájzerszóze
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Szakadok
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
én az eddigieknél nagyobb katasztrófát vártam...Nem igazán értem a Billst, úgy nyelették velünk a futást ahogy akarták, erre nekiálltak passzolni.
atapapa
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 hónapja
Megy valakinek a network4+?Se telon sem gepen nem megy nalam

2 hónapja
Finoman fogalmazva, nem látszik a falon a beleölt draft-tőke. Kétszer indultunk 50 yardról - 3 pont. Nem sok.
2 hónapja
A special team ma is villog. Fair catch-es játék szituációban is tudunk 10 yardos buntit összeszedni.
2 hónapja
Tre white fájdalmasan le van lassulva.
2 hónapja
De fájdalmas nézni ezt a D-t minden szinten. Futás ellen, pass rush, szerelések, secondary. Ligaalja mindA védelmünk jelenleg olyan kemény, mint a mikrozott vaj...
kapitnono
2 hónapja
De fájdalmas nézni ezt a D-t minden szinten. Futás ellen, pass rush, szerelések, secondary. Ligaalja mind

2 hónapja
Remélem jó sok pont lesz.
2 hónapja
Nem is tudtam, hogy majd 1 éve nem szereztünk opening drive tdt. Mondjuk nem lep meg 😀

2 hónapja
Ez szép volt Millertől. Előtte meg Rattler mentette meg kétszer a drive-ot.
2 hónapja
Spori ki van gyurva rendesen
2 hónapja
Egyébként ha lesz olyan kedves a Bills, hogy hosszabb drive-okat vezet, akkor megállnak 4-5 td-nél, mi ugye 1-2-t tudunk meccsenként szóval a legvalószínűbb eredmény: 31-13. Szívesen.
2 hónapja
Úristen, ezt lehet nem kell sokáig nézni, ha ilyen faszán tudunk szerelnién szerintem még a játékosaitok sem úgy készültek erre a meccsre, hogy bármi esélyük van 😊
kapitnono
2 hónapja
Egyszerűen nevetséges amit blokk, tackle vagy akármilyen néven művelünk évek óta.Az állandóság jó. 😉
MC12
2 hónapja
Úristen, ezt lehet nem kell sokáig nézni, ha ilyen faszán tudunk szerelni

2 hónapja
Egyszerűen nevetséges amit blokk, tackle vagy akármilyen néven művelünk évek óta.