Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Sanya az MVP-t már megválasztottákReally?
mustaine
több mint 10 éve
Bearses kötődés #3563still countin'
Kampman
több mint 10 éve
érzésem szerint NFC-s csapat fogja nyerni a rangadótasszem mindenféleképpen így fog történni,de ha nem akkor egy nfc csapat ott lesz a superbowl-ban az biztos.
petey
több mint 10 éve
érzésem szerint NFC-s csapat fogja nyerni a rangadótFelterjesztelek a Zombori érdemrendre.
petey
több mint 10 éve
Első 55 perc is megvolt az előzőből???Remélem ez egy körömrágós, izgalmas meccs lesz.ha olyan lesz mint az előző akkor már király lesz
Cypress
kapitnono
több mint 10 éve
nem szeretném, hogy nyerjen a Carolina, mert szétszednék Manninget és óriási pofát növesztenének egy sb győzelem után, de ez az én nyomorom, legyen jó a meccs és kész 😊
több mint 10 éve
Jó estét !
több mint 10 éve
Sanyi bazz, ezt biztos angolul nézemHelyes, csá! Gyerünk Sanyi, toljad!!!
kapitnono
több mint 10 éve
ILLUMINATI!Remélem ez egy körömrágós, izgalmas meccs lesz.előzőt nehéz lesz űberelni
Cypress
Heisman Trophy
több mint 10 éve
Remélem ez egy körömrágós, izgalmas meccs lesz.ha olyan lesz mint az előző akkor már király lesz
Cypress

több mint 10 éve
You Know!Melyik gyökérnek?Ha a Panthers győz, nem tudok nem Newtonnak szurkolni a döntőben, ha a Cards jut tovább, muszáj lesz Manning papáért szorítanomhogyan lehet annak a gyökérnek drukkolni????
mustaine
gaben
mustaine
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Remélem ez egy körömrágós, izgalmas meccs lesz.előzőt nehéz lesz űberelni
Cypress
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
Remélem ez egy körömrágós, izgalmas meccs lesz.
több mint 10 éve
Melyik gyökérnek?Ha a Panthers győz, nem tudok nem Newtonnak szurkolni a döntőben, ha a Cards jut tovább, muszáj lesz Manning papáért szorítanomhogyan lehet annak a gyökérnek drukkolni????
mustaine
gaben
több mint 10 éve
Lol, Sankóóóóveszélyes lesz
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Lol, mindenki a Cardsnak szurkol 😀én nem. csak ha a hawks-szal játszottak volna 😀
Chargers LT
több mint 10 éve
Úgy, hogy nem gyökér? 😛Ha a Panthers győz, nem tudok nem Newtonnak szurkolni a döntőben, ha a Cards jut tovább, muszáj lesz Manning papáért szorítanomhogyan lehet annak a gyökérnek drukkolni????
mustaine
gaben
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Akkor GO CARDS, fohhhó krumpli és tégla veszélynehéz
Heisman Trophy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Jaj, Sanyi. Höri nem tudsz visszaugrani?