Carolina Panthers - Atlanta Falcons
több mint 7 éve
amikor már semmi se.. mondjuk 3&8-nál Jonest levisszük és hívnak egy ilyen híg fos játékot Gabira..aztán meg ez...nem volt az rossz ötlet, csak sanu elbaszta a blokkot. amúgy sztem bryan is out mert ez egy 55 yardos lett volna neki amit simán be szoktunk vállalni.
Keano
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Kenji
642
amikor már semmi se.. mondjuk 3&8-nál Jonest levisszük és hívnak egy ilyen híg fos játékot Gabira..aztán meg ez...Amúgy ma ez a 2. eset volt, hogy Sark 3&7-8 körül behívja ezt a szar screent. Meglepi, elsőre sem jött be...
Keano
több mint 7 éve
Ahogy mondtam a meccs elején, flúgos futam. A gond az h a Panthers ebben annyira nem partner, egész összeszedettek ma.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
amikor már semmi se.. mondjuk 3&8-nál Jonest levisszük és hívnak egy ilyen híg fos játékot Gabira..aztán meg ez...
több mint 7 éve
Nem a nyolcadik számú WR-t hagyjuk tök üresen egy elváltás miatt, hanem a liga legjobbját, aki úgy próbálja megfogni, mint egy 350 fontos NT. Hihetetlen baszki.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Midnight
1 233
szép volt gratulálok a Pantersnek
több mint 7 éve
PEEtör
1 758
Ilyet mikor latszcsóri JJ azért szerintem sérülten tolja rendesen szokás szerint, hát elejtette, ő is ember
Adirotor
több mint 7 éve
egész karrierje legcsúnyább dropja.
több mint 7 éve
hegepapa88
53
Remélem mindenki látta, mert ez a play a szezonunk.Az egész év erről szól
Kenji
több mint 7 éve
Kenji
642
Remélem mindenki látta, mert ez a play a szezonunk.
több mint 7 éve
Hát ez érthetetlen play volt minden szempontból. Hogy a picsába nem ment senki Julióval? Hogy a picsába ejtette el?
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
oh man...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Ilyet mikor latsz
több mint 7 éve
Ez mi volt geccc
több mint 7 éve
uram Isten...
több mint 7 éve
Kenji
642
Szerintem teljesen irreleváns, hogy tudjuk-e mi fog jönni és úgy szopunk, vagy fogalmunk sincs mi fog történni, és úgy. Egy dolog látszik ma jól, hogy ami szembe jött, azt megettük.a félidőben quinnék sztem rendbe rakták a dolgokat, d részéről olyan érzésem van, hogy tudjuk mi fog jönni csak nem tudjuk megcsinálni a játékokat. -> jobb a panthers. de nem annyival, hogy egy liga közepe támadó játékkal ne lennénk végig pariba. meg szereztek is két labdát. szóval az offense büdös picsájátAz a baj hogy ilyenkor jön az hogy a defens is leolvad... aztán nézünk mint borjú az új kapura...A defense ma kb 0. perctől fejetlen csirke módjára szaladgál. Annyi szerencsénk volt, hogy Stewart kétszer eldobálta a labdát.
szabo09david04
Kenji
peach
több mint 7 éve
Jó ebben igazad van! Lehet az offens azt hiszi megint nem kell pont a második félidőben..a félidőben quinnék sztem rendbe rakták a dolgokat, d részéről olyan érzésem van, hogy tudjuk mi fog jönni csak nem tudjuk megcsinálni a játékokat. -> jobb a panthers. de nem annyival, hogy egy liga közepe támadó játékkal ne lennénk végig pariba. meg szereztek is két labdát. szóval az offense büdös picsájátAz a baj hogy ilyenkor jön az hogy a defens is leolvad... aztán nézünk mint borjú az új kapura...A defense ma kb 0. perctől fejetlen csirke módjára szaladgál. Annyi szerencsénk volt, hogy Stewart kétszer eldobálta a labdát.
szabo09david04
Kenji
peach
több mint 7 éve
a félidőben quinnék sztem rendbe rakták a dolgokat, d részéről olyan érzésem van, hogy tudjuk mi fog jönni csak nem tudjuk megcsinálni a játékokat. -> jobb a panthers. de nem annyival, hogy egy liga közepe támadó játékkal ne lennénk végig pariba. meg szereztek is két labdát. szóval az offense büdös picsájátAz a baj hogy ilyenkor jön az hogy a defens is leolvad... aztán nézünk mint borjú az új kapura...A defense ma kb 0. perctől fejetlen csirke módjára szaladgál. Annyi szerencsénk volt, hogy Stewart kétszer eldobálta a labdát.
szabo09david04
Kenji
több mint 7 éve
Kicsit mi is túlokoskodtuk, fussuk meg a 3&2-t
több mint 7 éve
Kenji
642
Az a baj hogy ilyenkor jön az hogy a defens is leolvad... aztán nézünk mint borjú az új kapura...A defense ma kb 0. perctől fejetlen csirke módjára szaladgál. Annyi szerencsénk volt, hogy Stewart kétszer eldobálta a labdát.
szabo09david04
több mint 7 éve
CMC-nek ma több broken tackle-je van, mint eddig a nyolc meccsen összesen...
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Az a baj hogy ilyenkor jön az hogy a defens is leolvad... aztán nézünk mint borjú az új kapura...
több mint 7 éve
Kenji
642
Esküszöm Bosher az egyetlen tökös gyerek ebben a csapatban. 😀
több mint 7 éve
Mi a szarért nem dobta ki Maty...mert totál káosz van és szétesés
szabo09david04