Carolina Panthers - Atlanta Falcons
1 hónapja
Nagyon sportszerű volt, hogy nem vitte be lol
Tepper takarodj!
1 hónapja
Nem lehet azt mondani, hogy ebben a fordulóban túl sok izgalmas meccs lett volna.
1 hónapja
onDier
792
Amugy ahhoz kepest h nezett kia szezonunk az elejen, nem olyan rossz ez, ilyen rosterrel
1 hónapja
SrBandi
564
Már készítettem a savat a félidőre hogy Legette meg Mingo nem kapott el összesen annyit mint Coker 😀Legette se nagyon néz ki úgy eddig, mint aki első kört értAzért vannak pillanatai
SrBandi
Jakehomer
1 hónapja
Legette se nagyon néz ki úgy eddig, mint aki első kört értAzért vannak pillanatai
SrBandi
Tepper takarodj!
1 hónapja
SrBandi
564
JT Sanders nem dropolt, wow, fejlődés
1 hónapja
SrBandi
564
Vagy incomplete catch, vagy megvolt de akkor a foldon volt a terd es a konyok is. (hiaba ficegett a labda) Plusz utana a recover is a Falconse lett. Indokolatlan.Korábban hozzáért a védő, mielőtt az elkapó leért. A lassításban látszott, a mókus azt mondta hogy a nyújtózás volt a football move, ami miatt elkapás, de még mielőtt leért a térde, a labdához hozzáért a védő
Dennis90
1 hónapja
Dennis90
163
Elfogultak vagyunk mindketten, de ez tobb sebbol verzik. 😀Vagy incomplete catch, vagy megvolt de akkor a foldon volt a terd es a konyok is. (hiaba ficegett a labda) Plusz utana a recover is a Falconse lett. Indokolatlan.A recoverre en is azt hittem de ott amikor beakarta huzni athuzta a mi vedono
Dennis90
onDier
1 hónapja
onDier
792
De most szepen vegig mentetek cserebe 😀
1 hónapja
onDier
792
Vagy incomplete catch, vagy megvolt de akkor a foldon volt a terd es a konyok is. (hiaba ficegett a labda) Plusz utana a recover is a Falconse lett. Indokolatlan.A recoverre en is azt hittem de ott amikor beakarta huzni athuzta a mi vedono
Dennis90
1 hónapja
Dennis90
163
Vagy incomplete catch, vagy megvolt de akkor a foldon volt a terd es a konyok is. (hiaba ficegett a labda) Plusz utana a recover is a Falconse lett. Indokolatlan.
1 hónapja
onDier
792
Ha mar a foldon utottek volna ki a labdat akk nem lett volna fumble
1 hónapja
onDier
792
Hogy volt ez fumble? wtf?!Ahogy irtam, ha nem az akk meg incomplite pass kellett volna
Dennis90
1 hónapja
Dennis90
163
Hogy volt ez fumble? wtf?!
1 hónapja
onDier
792
Canales jo dontes 🤘
1 hónapja
onDier
792
Mar eses kozben beleutottek es igy dadogott a labda, szerintem fumble ezert
1 hónapja
onDier
792
Labda jo maddenesen pattog
1 hónapja
SrBandi
564
Legette se nagyon néz ki úgy eddig, mint aki első kört ért
1 hónapja
SrBandi
564
Micsoda trick play volt
1 hónapja
TSzabi
3 778
Milyen apró holdingok vannak minden playben
1 hónapja
SrBandi
564
Én sem, egy tackle machine nekem elégEn nem is varnam azert rookiekentWallace rendesen jol mozog!Múltkor is jó volt, csak az egész védelmet irányítani azért nem tudta
onDier
SrBandi
onDier
1 hónapja
onDier
792
En nem is varnam azert rookiekentWallace rendesen jol mozog!Múltkor is jó volt, csak az egész védelmet irányítani azért nem tudta
onDier
SrBandi
1 hónapja
SrBandi
564
Wallace rendesen jol mozog!Múltkor is jó volt, csak az egész védelmet irányítani azért nem tudta
onDier