Carolina Panthers - Atlanta Falcons
5 hónapja
Nagyon sportszerű volt, hogy nem vitte be lol
Tepper takarodj!
5 hónapja
Nem lehet azt mondani, hogy ebben a fordulóban túl sok izgalmas meccs lett volna.
5 hónapja
Amugy ahhoz kepest h nezett kia szezonunk az elejen, nem olyan rossz ez, ilyen rosterrel
5 hónapja
Már készítettem a savat a félidőre hogy Legette meg Mingo nem kapott el összesen annyit mint Coker 😀Legette se nagyon néz ki úgy eddig, mint aki első kört értAzért vannak pillanatai
SrBandi
Jakehomer
5 hónapja
Legette se nagyon néz ki úgy eddig, mint aki első kört értAzért vannak pillanatai
SrBandi
Tepper takarodj!
5 hónapja
JT Sanders nem dropolt, wow, fejlődés
5 hónapja
Vagy incomplete catch, vagy megvolt de akkor a foldon volt a terd es a konyok is. (hiaba ficegett a labda) Plusz utana a recover is a Falconse lett. Indokolatlan.Korábban hozzáért a védő, mielőtt az elkapó leért. A lassításban látszott, a mókus azt mondta hogy a nyújtózás volt a football move, ami miatt elkapás, de még mielőtt leért a térde, a labdához hozzáért a védő
Dennis90
5 hónapja
Elfogultak vagyunk mindketten, de ez tobb sebbol verzik. 😀Vagy incomplete catch, vagy megvolt de akkor a foldon volt a terd es a konyok is. (hiaba ficegett a labda) Plusz utana a recover is a Falconse lett. Indokolatlan.A recoverre en is azt hittem de ott amikor beakarta huzni athuzta a mi vedono
Dennis90
onDier
5 hónapja
De most szepen vegig mentetek cserebe 😀
5 hónapja
Vagy incomplete catch, vagy megvolt de akkor a foldon volt a terd es a konyok is. (hiaba ficegett a labda) Plusz utana a recover is a Falconse lett. Indokolatlan.A recoverre en is azt hittem de ott amikor beakarta huzni athuzta a mi vedono
Dennis90
5 hónapja
Vagy incomplete catch, vagy megvolt de akkor a foldon volt a terd es a konyok is. (hiaba ficegett a labda) Plusz utana a recover is a Falconse lett. Indokolatlan.
5 hónapja
Ha mar a foldon utottek volna ki a labdat akk nem lett volna fumble
5 hónapja
Hogy volt ez fumble? wtf?!Ahogy irtam, ha nem az akk meg incomplite pass kellett volna
Dennis90
5 hónapja
Hogy volt ez fumble? wtf?!
5 hónapja
Canales jo dontes 🤘
5 hónapja
Mar eses kozben beleutottek es igy dadogott a labda, szerintem fumble ezert
5 hónapja
Labda jo maddenesen pattog
5 hónapja
Legette se nagyon néz ki úgy eddig, mint aki első kört ért
5 hónapja
Micsoda trick play volt
5 hónapja
Milyen apró holdingok vannak minden playben
5 hónapja
Én sem, egy tackle machine nekem elégEn nem is varnam azert rookiekentWallace rendesen jol mozog!Múltkor is jó volt, csak az egész védelmet irányítani azért nem tudta
onDier
SrBandi
onDier
5 hónapja
En nem is varnam azert rookiekentWallace rendesen jol mozog!Múltkor is jó volt, csak az egész védelmet irányítani azért nem tudta
onDier
SrBandi
5 hónapja
Wallace rendesen jol mozog!Múltkor is jó volt, csak az egész védelmet irányítani azért nem tudta
onDier