Carolina Panthers - Green Bay Packers
több mint 6 éve
lehált a stream ...
több mint 6 éve
lehalt a stream, vki adjon már egy másikat 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
off:D. Kizer 3/5, -12 yard ...XD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Adamsnek ha jól tudom lejár a szerződése Green Bayben. Mit hallani mik a tervek vele kapcsolatban?Cobb nem hozza amit kell, és sérülékeny. Nelson csillaga már lassan leáldozóban. Nagyon csodálkoznék ha Davante nem kapná meg a nagy lét. És igen elsősorban Cobb távozásával egybekötve. Fiatal, és bomba formában van.
tüsi91
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Pep71
2 591
oké A-Rod k.rva jó, de ezt eddig is tudtuk...a D# viszont évek óta egy nagy f.s és ennek tapsoljunk?? egy KÖZEPES védelemmel ez az ember már 3-4 SB-t nyert volna...
több mint 6 éve
Ti hol nézitek? Le vagyok maradva, lehet Capers küldte a linket.60 dollárért megmondom 😊
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
zolten
230
Észak királya visszatért!!!
több mint 6 éve
nando89
3 894
Adamsnek ha jól tudom lejár a szerződése Green Bayben. Mit hallani mik a tervek vele kapcsolatban?Semmit , pedig mindenképp tartani kell , Cobb szerintem ki lesz vágva , 40 milla borzalmas sok a semmire.
tüsi91
több mint 6 éve
b /\ L i N T
198
Védelem jó lenne ha felrázná magát
több mint 6 éve
nando89
3 894
Így kell! Harcolni kell, nem nyafogni.Ennyi , szar a védelem ,mindenki látja , Capers is egy barom , de maccs Aaron kapar mint a barom , mi meg már temetést rendeztünk. ugyan.
Celtic
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Adamsnek ha jól tudom lejár a szerződése Green Bayben. Mit hallani mik a tervek vele kapcsolatban?
több mint 6 éve
TD! ADaMSde gyors vagy 😊
Pep71
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Ti hol nézitek? Le vagyok maradva, lehet Capers küldte a linket.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
pre-snap azért még rozsdás A-Rod, én kiszúrtam h Nelsont TD fogja, ő nem 😊De azt kiszúrta, hogy Adamst nem fogta senki
empty taxi
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Legalább elég hosszú drive, lesz idő Omot felébreszteni vagy véleltlenül lelökni a magasbólDom Capers tragikus hirtelenséggel elhunyt, miután 3 Packers-részvényes véletlenül nekiütközött, és lezuhant a Bank of America Stadium edzői páholyából. Temetéséről nem intézkednek.
Gergőbácsi
több mint 6 éve
ahogy elnézem van durván egyperces késésem 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 6 éve
Bántóan üresen volt
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Hülyeség is lenne játszatni a nickel CB-t
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
És a WR Corps illusztrálta legendás gyorsaságát is.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
nálam még csak reklám megy
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 6 éve
Celtic
419
Így kell! Harcolni kell, nem nyafogni.
több mint 6 éve
Rubens
830
A király visszatért!!!!
több mint 6 éve
YEEEESSSSS
több mint 6 éve
Pep71
2 591
TD! ADaMS
több mint 6 éve
Legalább elég hosszú drive, lesz idő Omot felébreszteni vagy véleltlenül lelökni a magasból