NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
180
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
87
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
80
15
22:25
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
4 órája
Az sosem jó jel ha mind2 csapat játékosai térdelnek, miközben téged az orvosok vizsgálnak.Jézusom de csúnyán néz ki lassításban. Előre szaltó és a feje tetejére érkezett.Csoda hogy túlélte kb
Sixo
Janek
4 órája
onDier
810
Nem jott le bocsi 😀Poénnak szántam, de egyetértünk 😀Nem értem mi bajotok Younggal, elit.Mert meg nem ultettek es Caneles nem foglalkozott vele nem igy nezett ki. Azota tenyleg mar egy draftolt qbnak nez ki elotte meg olyan volt aki az xflbe se kerult volna be
Sixo
onDier
Sixo
4 órája
Csóri Sanders, kezdett jól játszani, de ez nem tréfadolog
Tepper takarodj!
4 órája
Jézusom de csúnyán néz ki lassításban. Előre szaltó és a feje tetejére érkezett.Csoda hogy túlélte kb
Sixo
4 órája
Poénnak szántam, de egyetértünk 😀Nem értem mi bajotok Younggal, elit.Mert meg nem ultettek es Caneles nem foglalkozott vele nem igy nezett ki. Azota tenyleg mar egy draftolt qbnak nez ki elotte meg olyan volt aki az xflbe se kerult volna be
Sixo
onDier
4 órája
onDier
810
Nem értem mi bajotok Younggal, elit.Mert meg nem ultettek es Caneles nem foglalkozott vele nem igy nezett ki. Azota tenyleg mar egy draftolt qbnak nez ki elotte meg olyan volt aki az xflbe se kerult volna be
Sixo
4 órája
Jézusom de csúnyán néz ki lassításban. Előre szaltó és a feje tetejére érkezett.
4 órája
Ez az egész drive gáz volt, 2&világvégét simán ki kellett volna védekezni
Tepper takarodj!
4 órája
TSzabi
3 792
Komoly életbe tartás volt itt a sporik részéről, de csak hátrafelé haladt végül a Chiefs
4 órája
Akkor meg bekaphatják a bírók, kidobálgatnak rá.Mi az isten van ma Horn-al. Nem így kéne játszania a liga legjobb cornerének.Semmi teljesen szabályosan játszik
Sixo
TSzabi
4 órája
A szélső hátvéd kifejelte a feívelést.Szögletre fejelte.
empty taxi
4 órája
TSzabi
3 792
Mi az isten van ma Horn-al. Nem így kéne játszania a liga legjobb cornerének.Semmi teljesen szabályosan játszik
Sixo
4 órája
onDier
810
Horn ezek utan jon egy pick6el