Carolina Panthers - New York Giants
több mint 6 éve
brownsabbak vagyunk a 0-16os lionsnál és az 1-15ös miaminál
több mint 6 éve
ozibozi
17 134
Collins nem túl meggyőző ma, h finoman fejezzem ki magam..hülye lenne megsérülni mikor lassan pénzt kell hogy kapjon valahonnan
Szesze
több mint 6 éve
az elég durva hogy pass rushra már nem is gondolok! 😊Es turnoverre sincs túl sok esélyünk
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
az elég durva hogy pass rushra már nem is gondolok! 😊Pedig ha lenne a védelem el is karistolna rendben!
yooker
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
Ezt itt most kicsit túlkreatívkodtuk
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Collins nem túl meggyőző ma, h finoman fejezzem ki magam..
több mint 6 éve
Alma megint az éretlenebbik formáját hozza!😕
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter
1 290
asszem megint elkezdhetjük nézni a jövő évi top prospecteket a drafton 😊Lol - 14 perccel ezelőtt:
Szesze
"bocs fiúk, de igazán befejezhetnétek a rinyálást már.. majd 20 pontos hátránynál ráér ez még, addig inkább szurkoljatok szerintem"
több mint 6 éve
ozibozi
17 134
asszem megint elkezdhetjük nézni a jövő évi top prospecteket a drafton 😊én nem bánnám, ha tudnám hogy lesz edző is hozzá aki tud majd vele mit kezdeni
Szesze
több mint 6 éve
az elég durva hogy pass rushra már nem is gondolok! 😊
több mint 6 éve
Charlie Firpo
4 569
nekem feladta a stream sajnos..tudtok egyet?www.vipleague.lc/1-carolina-panthers-vs-new-york-giants-live-streaming
yooker
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
asszem megint elkezdhetjük nézni a jövő évi top prospecteket a drafton 😊
több mint 6 éve
Az első három meccsen nem volt gond a playek behívásával, most már volt egy delay meg két időkérés emiatt.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
nekem feladta a stream sajnos..tudtok egyet?nflstream.io/carolina-panthers-vs-new-york-giants-live/stream-1
yooker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
nekem feladta a stream sajnos..tudtok egyet?live-nfl.stream/watch/new-york-giants-carolina-panthers-live.html
yooker
több mint 6 éve
nekem feladta a stream sajnos..tudtok egyet?
több mint 6 éve
jusssipekka
593
New York Slants
több mint 6 éve
na még a streamem is elment
több mint 6 éve
Obj most kérje a labdát. 3rd downnal drop, puntnal meg muff amiből td lett
több mint 6 éve
egyszerűen nagyon jó ez a Panthers...Ne csapjuk be magunkat, pls!!!
gondoljuk ezt!
yooker
több mint 6 éve
egyszerűen nagyon jó ez a Panthers...gondoljuk ezt!
több mint 6 éve
Kedves Shurmurnál már az 5dik héten teljes a káosz! GRAT!!!Nyilván ezt full OBJ baszta el, de biztos úgy érzi, hogy ST-ben kéne az extrát hozni, mert az O nem fogja.
nagir
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
szoros lesz ez még 😊pl most 😀még csak 11 a különbség...😉
Szesze
yooker
több mint 6 éve
Mondjuk ez hatalmas masterplan volt, elbaszni a 3&1-et egy ST TD-ért.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.