Carolina Panthers - New York Giants
több mint 6 éve
Palesz76
501
Remélem ez a trükkös játék amivel visszajottunk a meccsbe elindít minket a kreatív, tökös játékhívások útján.Bízom, benne nem ezt az egyet sikerült kitalàlni fél év alatt.
Collins picksixre pedig nagyon várok.
több mint 6 éve
Semmi bajom Barkley-vel, de nem olyan jó nézni, ahogy a rookie qb-k nyomulnak. Lehet még korai az ítélet, de egyre nagyobb a valószínűsége, hogy több fr qb-t passzoltunk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Nem tudom, legrosszabb esetben offset. Elég messy első félidő volt, simábbnak kéne lennie.12-en voltunk a pályánAzt értem, de ha nem indítják el sztem az nem számít, nem?
Jakehomer
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
12-en voltunk a pályánAzt értem, de ha nem indítják el sztem az nem számít, nem?
Jakehomer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
vanek úr
1 891
Rosas ezt +60 rol is beverte volnaTynes meg meg sem próbálta volna
ironroy
több mint 6 éve
Rosas ezt +60 rol is beverte volnamondjuk sokszor a kickoffokat is majdnem átrúgja, úgyhogy lehetett benne bízni
ironroy
több mint 6 éve
De elég lett volna bmien snap mert többen voltatok a pályánHa nem kérünk időt sztem nem tudták volna elindítani időben...Ezt én sem értettem
gabokocka
Gorro
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Ha nem kérünk időt sztem nem tudták volna elindítani időben...Ezért volt mázli nekünk, nektek meg azért, mert nem indítottuk el .
gabokocka
több mint 6 éve
Ha nem kérünk időt sztem nem tudták volna elindítani időben...Ezt én sem értettem
gabokocka
#KeepPounding
több mint 6 éve
Rosas ezt +60 rol is beverte volna
több mint 6 éve
Ha nem kérünk időt sztem nem tudták volna elindítani időben...eléggé úgy nézett ki..
gabokocka
több mint 6 éve
Ha nem kérünk időt sztem nem tudták volna elindítani időben...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
CRUUUZ, ohh waitMá csak Nicks hiányzik...😉
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
ez az FG azért most kellett, szép volt Rosas
több mint 6 éve
Ez mázli volt mind a két csapatnak. Van itt ma minden
több mint 6 éve
CRUUUZ, ohh wait
több mint 6 éve
most szépen végigvisszük és semmi gond 😊
több mint 6 éve
Az első drive kivételével a D jól tartja magát
több mint 6 éve
szép volt, Ogletree sokat javult azértIgen most egy tdt mentett meg kb
Szesze
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Ogletree coverben bravúr
több mint 6 éve
szép volt D!
több mint 6 éve
szép volt, Ogletree sokat javult azért
több mint 6 éve
kibaszott szerencsések azért ..