Carolina Panthers - New York Giants
több mint 6 éve
Fasz se lesz itt nem kincs!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
jusssipekka
593
Mi a fasznak rohantunk? Idióta bagázs
több mint 6 éve
Várható volt, hogy egy idő után rájönnek, hogy csak slantet dobálunk
több mint 6 éve
ennyit a momentumról..Mondtam
Szesze
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 6 éve
ennyit a momentumról..
több mint 6 éve
Taz
349
Köszi Eli ... 😒'
több mint 6 éve
Eli nyugdíjba!
több mint 6 éve
Vissza
több mint 6 éve
Ja most meg facemask a spori előtt és semmi, nyugi van!!!Na most ezért elmehetnek a zebrákMiért is? Első necces call volt a meccsen amit kaptunk, de ei is inkább jogos, Eközben a tiszta elkapást elveszik, Poe-t überholdingolják zászló nélkül. Szóval sztem a bírókra ne szólj egy szót se.
csebi
Cam meg túlerőltette, de ezen a meccsen Norv se találja a fonalat, vagy csak passz, vagy csak futás, nincs meg a megfelelő egyensúly.
gabokocka
több mint 6 éve
Egyébként nem tudom min aggódik bárki, a végét úgyis elbasszuk.De olyan jó fájdalmasan
balu10
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
na gyerünk
több mint 6 éve
Egyébként nem tudom min aggódik bárki, a végét úgyis elbasszuk.
több mint 6 éve
Na most ezért elmehetnek a zebrákMiért is? Első necces call volt a meccsen amit kaptunk, de ei is inkább jogos, Eközben a tiszta elkapást elveszik, Poe-t überholdingolják zászló nélkül. Szóval sztem a bírókra ne szólj egy szót se.
csebi
Cam meg túlerőltette, de ezen a meccsen Norv se találja a fonalat, vagy csak passz, vagy csak futás, nincs meg a megfelelő egyensúly.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Zet
1 548
Most kell egy TD-drive és jók lehetünk....
több mint 6 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Karma elvesz, Karma visszaad. "ott van bazd+" 😀
több mint 6 éve
Taz
349
ez az 😀 😀 😀
több mint 6 éve
MomentumAz idén nekünk nem jó jel....
G-men
több mint 6 éve
na végre! ezt megérdemeltük már
több mint 6 éve
safc4
338
de kellett 😀
több mint 6 éve
Momentum
több mint 6 éve
😀