Carolina Panthers - Pittsburgh Steelers
több mint 1 éve
Ejj de könnyű szívvel befújt DPI volt: mint egy VAR-os tizi Argentínának.
több mint 1 éve
A Varnyak ellen és ma sincs szerencsénk eddig a felpattanó labdákkal, fumble-ökkel.
több mint 1 éve
atyaég de rossz passz volt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Na azt már nem láttam.Meg pofázott és mutogatott és lökdösödött utánaNem egyet láttunk? Az egyik edzőtök eligazítást tartott, körbeállták a játékosok, ez meg beállt közéjük.Ez qrvára nem volt poén, ez szimplán tirpák parasztság volt.Szerintem ez poén volt. Sem tiszteletlen, sem sportszerűtlen.jó hát ez sztem minden körülmények között brainfartlol ez mekkora faszAz, de attól még no fun league.
gabokocka
Szokol
gabokocka
Ráadásul hülye szabály, hogy deadball szabálytalanság 1st downt ér.
Szokol
Az túlzott ünneplésekre, meg az odaszólogatásra azt mondom ne dobjanak sztem se mert faszság, de amikor áll a játék, szünet van, átmenni a túloldalra pofázni meg mutogatni az már nonszensz.
gabokocka
Szokol
gabokocka
több mint 1 éve
Mert nem vették a poént 😊Meg pofázott és mutogatott és lökdösödött utánaNem egyet láttunk? Az egyik edzőtök eligazítást tartott, körbeállták a játékosok, ez meg beállt közéjük.Ez qrvára nem volt poén, ez szimplán tirpák parasztság volt.Szerintem ez poén volt. Sem tiszteletlen, sem sportszerűtlen.jó hát ez sztem minden körülmények között brainfartlol ez mekkora faszAz, de attól még no fun league.
gabokocka
Szokol
gabokocka
Szokol
Az túlzott ünneplésekre, meg az odaszólogatásra azt mondom ne dobjanak sztem se mert faszság, de amikor áll a játék, szünet van, átmenni a túloldalra pofázni meg mutogatni az már nonszensz.
gabokocka
Szokol
gabokocka
több mint 1 éve
Végre vmi agressztivitás a védelemtől
több mint 1 éve
Meg pofázott és mutogatott és lökdösödött utánaNem egyet láttunk? Az egyik edzőtök eligazítást tartott, körbeállták a játékosok, ez meg beállt közéjük.Ez qrvára nem volt poén, ez szimplán tirpák parasztság volt.Szerintem ez poén volt. Sem tiszteletlen, sem sportszerűtlen.jó hát ez sztem minden körülmények között brainfartlol ez mekkora faszAz, de attól még no fun league.
gabokocka
Szokol
gabokocka
Szokol
gabokocka
Szokol
több mint 1 éve
Nem egyet láttunk? Az egyik edzőtök eligazítást tartott, körbeállták a játékosok, ez meg beállt közéjük.Ez qrvára nem volt poén, ez szimplán tirpák parasztság volt.Szerintem ez poén volt. Sem tiszteletlen, sem sportszerűtlen.jó hát ez sztem minden körülmények között brainfartlol ez mekkora faszAz, de attól még no fun league.
gabokocka
Szokol
gabokocka
Szokol
gabokocka
több mint 1 éve
Adott 3 ingyen pontot, és még olcsón megúsztukDehogy emberkedett: beállt az ellenél taktikai eligazításába "hallgatózni" 😀Marcus Allent mit mutogatták ennyire?odaállt emberkedni...15 yardért...hülye f@sz
steelwolf
Klaci79
Szokol
több mint 1 éve
Klaci79
22 106
amúgy az offense nem is lenne annyira pocsék, de idén mennyi lehet a YAC kompletten a csapatnál? 2-300 yard? minden passz után azonnal szerelés van...
több mint 1 éve
Dehogy emberkedett: beállt az ellenél taktikai eligazításába "hallgatózni" 😀Marcus Allent mit mutogatták ennyire?odaállt emberkedni...15 yardért...hülye f@sz
steelwolf
Klaci79
több mint 1 éve
Ez qrvára nem volt poén, ez szimplán tirpák parasztság volt.Szerintem ez poén volt. Sem tiszteletlen, sem sportszerűtlen.jó hát ez sztem minden körülmények között brainfartlol ez mekkora faszAz, de attól még no fun league.
gabokocka
Szokol
gabokocka
Szokol
több mint 1 éve
Ne értékeld túl a srácok intelligenciáját 😊De ha tudja hogy ez jár érte miért csinálja?Szerintem ez poén volt. Sem tiszteletlen, sem sportszerűtlen.jó hát ez sztem minden körülmények között brainfartlol ez mekkora faszAz, de attól még no fun league.
gabokocka
Szokol
gabokocka
Szokol
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Érdekes próbálkozás volt a designed futás Darcival
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
De ha tudja hogy ez jár érte miért csinálja?Szerintem ez poén volt. Sem tiszteletlen, sem sportszerűtlen.jó hát ez sztem minden körülmények között brainfartlol ez mekkora faszAz, de attól még no fun league.
gabokocka
Szokol
gabokocka
Szokol
több mint 1 éve
Klaci79
22 106
Marcus Allent mit mutogatták ennyire?odaállt emberkedni...15 yardért...hülye f@sz
steelwolf
több mint 1 éve
Marcus Allent mit mutogatták ennyire?
több mint 1 éve
Atment a másik oldalra a huddle-be pofázni meg mutogatni.Mondjuk teljesen mindegy, ma nagyon szarul játszunk.
több mint 1 éve
Szerintem ez poén volt. Sem tiszteletlen, sem sportszerűtlen.jó hát ez sztem minden körülmények között brainfartlol ez mekkora faszAz, de attól még no fun league.
gabokocka
Szokol
gabokocka
több mint 1 éve
Belefújtak a fumbliba
több mint 1 éve
Így nem lehet viselkedni.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
Klaci79
22 106
elsősorban fejben nem vagyunk rendben...ez megint tökéletesen látszott
több mint 1 éve
jó hát ez sztem minden körülmények között brainfartlol ez mekkora faszAz, de attól még no fun league.
gabokocka
Szokol
több mint 1 éve
Kurva fegyelmezetlenek vagyunklol ez mekkora faszAz, de attól még no fun league.
gabokocka
Szokol