Carolina Panthers - Pittsburgh Steelers
több mint 1 éve
onDier
784
Én úgy emlékeztem, nem rossz a Panthers DL, de eddig elég ergya.Kifejezetten, Taylor is hibazott most
Szokol
több mint 1 éve
Én úgy emlékeztem, nem rossz a Panthers DL, de eddig elég ergya.
több mint 1 éve
Amikor egy drive-on belül Darnold két harmadik és hosszút megcsinál ellened, akkor sejted, hogy nem kell izgulnod a SB-ban.Elit qb, Mahomes nem dobja így meg a TD-t DJ-nek 😊
Szokol
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Klaci79
22 106
kurvára kellene már draftolni egy normális CB-t, mert ezzel a hulladék anyaggal nem megyünk semmire
több mint 1 éve
onDier
784
Darnold Allenre edzette magat xd
több mint 1 éve
Ohhhh😀Nem volt randa. Váratlannak váratlan, de randának nem nem randa! 😀
Gorro
több mint 1 éve
Amikor egy drive-on belül Darnold két harmadik és hosszút megcsinál ellened, akkor sejted, hogy nem kell izgulnod a SB-ban.
több mint 1 éve
KösziSziasztok van valakinek link a meccshez?nflbite.app/game/carolina-panthers-vs-pittsburgh-steelers-live-stream-2/
JUNIOR46
onDier
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 1 éve
Hát én nem is tudom mikor láttam ennyire sima drive-ot tőlünk.
több mint 1 éve
Reggio1914
1 369
Szép drive volt.
több mint 1 éve
Sziasztok van valakinek link a meccshez?crackstreams.biz/watch/29901
JUNIOR46
Szerkesztette: Szokol
több mint 1 éve
onDier
784
Sziasztok van valakinek link a meccshez?nflbite.app/game/carolina-panthers-vs-pittsburgh-steelers-live-stream-2/
JUNIOR46
több mint 1 éve
Ez a keményebb vagy a Rypian - Colt McCoy duó?Darnold a kezdő? Akkor van esélyünk! 😀Trubisky vs Darnold gigászok csatája
Szokol
Jakehomer
több mint 1 éve
Sziasztok van valakinek link a meccshez?
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 1 éve
Darnold a kezdő? Akkor van esélyünk! 😀Trubisky vs Darnold gigászok csatája
Szokol
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
onDier
784
Csodas kezdes 😅
több mint 1 éve
Darnold a kezdő? Akkor van esélyünk! 😀
több mint 1 éve
Buzi argentínok, buzi Trabi!