NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Chicago Bears - Dallas Cowboys
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Szánalom védelemhpeter93Szerintem a mai produktum eddig nem rossz. De...
1. Nincs pass rush. A két rookie DT semmi impactot nem hoz még idén, Allen rossz, Young nem all-down DE.
2. Nincs LB sor. Kell legalább 2 kezdő.
3. Fuller is rookie.
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
T.Williams iszonyatosan eltűnt mostanság.krisz0621Kézsérülése van, ez elkapónál nem játék. Meg ki tudja??
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
Na a Witten - szúrás!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
dinkaaa
1 044
T.Williams iszonyatosan eltűnt mostanság.
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
Romo azért ma kicsit vakon van,dez megint üresen volt,nem is kicsitTehenészAmíg megy valami, addig azt csináljuk - szerintem ez a terv.
Jön még DEZ, ne aggódj!😉
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
22 labdát kapott eddig. Nagyon jó ez az OL, mondjuk sok picket bele is öltek.Murray-nek félidőre meglesz a 20+ carry 😀TehenészÉs mennyire biztosan megy le, nem úgy, mint év elején, nem?Charlie Firpo
több mint 9 éve
megtanulta egy életre,főleg a skins meccses fumble után..Murray-nek félidőre meglesz a 20+ carry 😀TehenészÉs mennyire biztosan megy le, nem úgy, mint év elején, nem?Charlie Firpo
több mint 9 éve
Romo azért ma kicsit vakon van,dez megint üresen volt,nem is kicsitTehenészJo a sec 😊
több mint 9 éve
Romo azért ma kicsit vakon van,dez megint üresen volt,nem is kicsit
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
Murray-nek félidőre meglesz a 20+ carry 😀TehenészÉs mennyire biztosan megy le, nem úgy, mint év elején, nem?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Murray-nek félidőre meglesz a 20+ carry 😀
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
Jöhet a Witten - szúrás!!!Akko DEZ
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
+1. Mást nem hallok, hogy Bostic milyen atletikus, JOnes milyen atletikus. Segghülyék. Ez a gond velük.A zónázáshoz meg agy,ezért könyörgök, hogy mi sose zónázzunk.hpeter93miért zónázunk,nem értem,mindig abból kapjuk be a nagy playeketTehenészEmberezéshez veszett fizikum kellCharlie Firpo
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
😀 😀A zónázáshoz meg agy,ezért könyörgök, hogy mi sose zónázzunk.hpeter93miért zónázunk,nem értem,mindig abból kapjuk be a nagy playeketTehenészEmberezéshez veszett fizikum kellCharlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
Mondjuk nem lehetett nehéz kitalálni, hogy Bennett lesz. fuck
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Úgy látom rászoktak az ellenfeleink az "x dobálásra" ellenünk,dez divatott teremtett 😀
több mint 9 éve
A zónázáshoz meg agy,ezért könyörgök, hogy mi sose zónázzunk.miért zónázunk,nem értem,mindig abból kapjuk be a nagy playeketTehenészEmberezéshez veszett fizikum kellCharlie Firpo
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Easy TD. Egyes irányítóknak ilyen csontüres elkapókat kell egész meccsen lövöldözni... Bennett ezt a seam rouetet nagyon tudja.
több mint 9 éve
Gyuri34
101
najo akkor marad futás , paszolás serulés veszélyes. egyre gagyibb ez a nfl.Jovore minden csapat 10playbbol 8 futás