NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 671
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Chicago Bears - New Orleans Saints
több mint 9 éve
Az Lindsey miatt volt, amióta szakítottak sokkal jobb Blake 😀Mint szezon első felében Bortles.Sixo67még a Saints támadott szinte, de már megint előjött Cutler szerződése 😀StezAnnyit emlegetik, hogy szerintem egyfolytában csuklik. Nem csoda, hogy 2 picket dobott.iktriad
több mint 9 éve
Az általában rookie mistake volt.Mint szezon első felében Bortles.Sixo67még a Saints támadott szinte, de már megint előjött Cutler szerződése 😀StezAnnyit emlegetik, hogy szerintem egyfolytában csuklik. Nem csoda, hogy 2 picket dobott.iktriad
több mint 9 éve
Kíváncsi leszek Trestman ma pályára küldni e a másik J.C.-t aki QB poszton a rosteren van.
több mint 9 éve
Mint szezon első felében Bortles.még a Saints támadott szinte, de már megint előjött Cutler szerződése 😀StezAnnyit emlegetik, hogy szerintem egyfolytában csuklik. Nem csoda, hogy 2 picket dobott.iktriad
több mint 9 éve
Kis híján hozzánk került draft után, de állítólag ő meg Telvin Smith utálja egymást, szóval inkább máshova írt alá.Christian jones favágása viszont meglep, ő azért jó kis LB prospectnek számított idén, aztán a balhéja miatt nem vitték el, de meglep, hogy most még szar isStezAzzal is meglepnéd őket, hogy van labda xDSixo67Brees 24 complete passz. Hány necces volt belőle? 2-3? Többinél a csontüres elkapókat kell dobnia 7-10 yardokon.tüsi91a pálya közepén, LB-k között, azoknak meg fogalmuk sincs arról, éppen hol a labda 😀Stez
több mint 9 éve
offrotty
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Tökéletesen alakul eddig a meccs. Szétesett, lélektelen csürhe. Egyre közelebb a váltáshoz.Remélem sikerül Cutlert elpaterolni. De utána ha nem nyerünk egyből csoportot legalább, akkor gyújtsák fel az összes majom chicagoi újságírót.
több mint 9 éve
még a Saints támadott szinte, de már megint előjött Cutler szerződése 😀StezAnnyit emlegetik, hogy szerintem egyfolytában csuklik. Nem csoda, hogy 2 picket dobott.
több mint 9 éve
Christian jones favágása viszont meglep, ő azért jó kis LB prospectnek számított idén, aztán a balhéja miatt nem vitték el, de meglep, hogy most még szar isAzzal is meglepnéd őket, hogy van labda xDSixo67Brees 24 complete passz. Hány necces volt belőle? 2-3? Többinél a csontüres elkapókat kell dobnia 7-10 yardokon.tüsi91a pálya közepén, LB-k között, azoknak meg fogalmuk sincs arról, éppen hol a labda 😀Stez
több mint 9 éve
még a Saints támadott szinte, de már megint előjött Cutler szerződése 😀
több mint 9 éve
Azzal is meglepnéd őket, hogy van labda xDBrees 24 complete passz. Hány necces volt belőle? 2-3? Többinél a csontüres elkapókat kell dobnia 7-10 yardokon.tüsi91a pálya közepén, LB-k között, azoknak meg fogalmuk sincs arról, éppen hol a labda 😀Stez
több mint 9 éve
Brees 24 complete passz. Hány necces volt belőle? 2-3? Többinél a csontüres elkapókat kell dobnia 7-10 yardokon.tüsi91a pálya közepén, LB-k között, azoknak meg fogalmuk sincs arról, éppen hol a labda 😀
több mint 9 éve
Ez mi jelenet volt, Mundy megáll, dobd ide.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Hill tudja ugyanazt, mint Graham, francnak kellett egy valag pénzt kidobni 😀
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Brees 24 complete passz. Hány necces volt belőle? 2-3? Többinél a csontüres elkapókat kell dobnia 7-10 yardokon.
több mint 9 éve
Hát ez mi volt??? 😀tüsi91Edzőbuktatás.
több mint 9 éve
Halló WWF? Újra én vagyok! Megint medvéket mészárolnak a tévében!
több mint 9 éve
Mundyt már dicsérni akartam
több mint 9 éve
bazdmeg Mundy lekövette Hillt, és megáll hirtelen, idióta
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Hát ez mi volt??? 😀
több mint 9 éve
Graham sebességből is megveri Fullert
több mint 9 éve
Vaccaro 63%-ban pályán van. Mekkora büntetés :pHöria csapatnak az 😛
több mint 9 éve
Delay of game, the penalty is declined. de akkor a Lions ellen Londonban nekünk miért nem volt erre lehetőségünk?shawnkaHa declineolod ugyanonnan újrajátszák a playt, ha elfogadod 5 yarddal hátrébbról történik ugyanez.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.