Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
több mint 7 éve
meme
2 102
Dalton ennyire szar?Még jobban! nem értem ezt az egész koncepciót! Nem szóltak neki hogy nincs fala, csipkedje magát?Fantasztikus qb ratingje lesz.
ThundersNFL
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
Cincy drukker lennék, elhajítottam volna már a gépem, az tuti...asszem én is készen lennék az idegtől.
Vrij6
több mint 7 éve
munoz
1 213
Oké, hogy fos a fal, de Dalton ma kritikán aluli. Pár éve volt a Brows ellen egy hasonlóan tragikus meccse. Le kellene rántani a picsába, ennyit McCarron is tud.
több mint 7 éve
Dalton mekkora szánalom édes istenem.
több mint 7 éve
ez a kemény nem a kád széle. 😀
több mint 7 éve
Cincy drukker lennék, elhajítottam volna már a gépem, az tuti...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
DDDDDD
több mint 7 éve
Szép védőmunka. Ez benne van, emberhez ment. Jól látott a védő
több mint 7 éve
Dalton ennyire szar?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
úgy legyen.
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
de nem tiltakoznék egy nagy Cleveland győzelem miatt.Sokan kiegyeznénk vele,de sajnos idén is erős ez a csapat..De idén nálunk Flacco felébred és minden szép lesz 😀
ha12
több mint 7 éve
de nem tiltakoznék egy nagy Cleveland győzelem miatt.
több mint 7 éve
Már csak a Cleveland-től kéne egy szép meccs és jó lenne az estém 😊nem úgy tünik eddig 14-7 a Stealersnek
LeviPoki
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Már csak a Cleveland-től kéne egy szép meccs és jó lenne az estém 😊
több mint 7 éve
ezt szépen túltöltöttük
több mint 7 éve
ez a Dalton önveszélyes
több mint 7 éve
malkav
2 468
Szerintem térdeljük ki ezt a félidőt😀 hát azért most biztos dalton fejében is ez jár 😀.. Bocsi
Szipeter
több mint 7 éve
Szipeter
1 649
Szerintem térdeljük ki ezt a félidőt
több mint 7 éve
meme
2 102
namost elég!!!!! Mi kell még hogy daltont leültessék a padra? ezt a szintet én is hoznám fele pénzért
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
Így is kell, szép volt!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Istenem, ez az o-fal bottom 1. Egy értelmes passzra nincsen idő 😀
több mint 7 éve
Neeeeee, ez kezd durva lenni. 😀 😀
több mint 7 éve
LeviPoki
2 799
Hát ez milyen def hívás volt már??Nekünk teljesen megfelelő 😊
Szipeter
több mint 7 éve
3.