Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
több mint 1 éve
Eeees Ojabo! 😍
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Szep. Ami szep az szep.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Hamiltont karmolom. Jo arc.
több mint 1 éve
SirPub
1 459
Nagy hiba volt az elkapótól. Szegény Brown, ő odatette
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
hamsterdealer
222
Ravens elkapo dióhéjban: a pályát sem látja nemhogy a labdát.
több mint 1 éve
Kar erte. Proshe kiment a nezoterre es vissza elkapni. Illene ezt ertekelni.
több mint 1 éve
gedam
5 906
na ezt a meccset befejeztem
több mint 1 éve
Nekem jo. Bocs Cicak, ne vegyetek magatokra, de szeretek hetente masik kocsmaban verekedni, jo lesz nekem a PO zako Buffaloban is.Ha a Bills bukik, akkor megvan a 2. kiemelés?Meg ha nyertek itt, bár ez utóbbi nem kérdés. Ha viszont ez lesz akkor Patriots lesz az ellenfeletek, ha jól neztem.
meme
hamsterdealer
több mint 1 éve
meme
2 102
valakinek van valami kezdetleges ágrajza SB-ig nézve?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
Szipeter
1 652
Egy NFL Game Passon nézek két meccset két eszközön, azt hittem ez nem lehetséges.De lehet, én 3 eszközön nyomom😁
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 500
Egy NFL Game Passon nézek két meccset két eszközön, azt hittem ez nem lehetséges.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
hamsterdealer
222
Ha a Bills bukik, akkor megvan a 2. kiemelés?Meg ha nyertek itt, bár ez utóbbi nem kérdés. Ha viszont ez lesz akkor Patriots lesz az ellenfeletek, ha jól neztem.
meme
több mint 1 éve
meme
2 102
Ha a Bills bukik, akkor megvan a 2. kiemelés?
több mint 1 éve
gedam
5 906
ab egyébként elég termelékeny qb, már 4 td-t is összehozott
több mint 1 éve
Atmegyek Flaccot nezni picit
több mint 1 éve
Lamar nem utazott el ma sem vagy mutatták már?Esku nem lattam.
hamsterdealer
több mint 1 éve
hamsterdealer
222
Lamar nem utazott el ma sem vagy mutatták már?
több mint 1 éve
meme
2 102
Igen, csak meglepően tompák vagyunk! Nem is tom ki írta, de lehet igaza abban, hogy nehéz felpörögni egy ilyen mecsre!Én nem látom azt, hogy a Bengals ne akarna.sajnálatos a sok bénázásért az elején, mert a cinci nem jóegyet értek! Csak reménykedem, hogy azért nem játszunk, mert most ennyi is elég ellenetek!
gedam
meme
Logikátlan is, ők ezt minél hamarabb le akarták zárni a kezdőkkel.
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 500
Én nem látom azt, hogy a Bengals ne akarna.sajnálatos a sok bénázásért az elején, mert a cinci nem jóegyet értek! Csak reménykedem, hogy azért nem játszunk, mert most ennyi is elég ellenetek!
gedam
meme
Logikátlan is, ők ezt minél hamarabb le akarták zárni a kezdőkkel.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
A mester terv. Punt és védő TD
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
nagy draft volt a részünkről a punterCsak egy kozepszarnal picit jobb wr-t draftoltunk volna helyette...
gedam