Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
több mint 1 éve
A zseni roman erőből akarja az 1 yardot megszerezni miközben az o falunk nem elég erős ehhez... Értem hogy zseni, csak akkor menjen és szerezzen egy Nobel díjat, ne offense playekre pazarolja az eszét...Azt Makaon is lehet nyerni. Rejto ota tudjuk. 😄
Snagal
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
A szenvedely altal felkorbacsolt idulatrol lenne meg mit tapasztalni katedrafoglalas elott. Itt nem sorbanallas van fagyiert.En szoltam...hja engem nem zavar..... Minden nyáron fogyatékosokkal foglalkozom.....
RedFive
Ezért tudom megkülönböztetni a fogyatékost.... A Norbitól/ szimplán kretén/😀
meme
De en nem akarok a temaban tobbet senkinek semmi jo tanacsot adni. Maradnek a meccsnel. Temat reszemrol lezarzam.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Mi egész évben a playbookon spórolunk 😀cinci se túl okos, hogy kockáztatja a kezdőit, de ők tudjákMi a playbookon spórolunk. De a második félidőben szerintem változni fog
gedam
laoce
több mint 1 éve
cinci se túl okos, hogy kockáztatja a kezdőit, de ők tudjákMi a playbookon spórolunk. De a második félidőben szerintem változni fog
gedam
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Snagal
902
Azért a cseresortol 3. számú qb-val, ne várjunk csodát.Azért ha itt felnyaljak velünk a flasztert.miert gondoljuk hogy köv héten hirtelen jobbak leszünk?Miert kozepre??? Mieeeert?mert ugyan ide jövünk jövő héten. én elrugtam volna, mert egy jó kis drive volt végre
RedFive
gedam
Benibácsi
A kezdőkkel ez jobban nézhet ki legközelebb, még ha komoly összeget akkor sem raknék magunkra.
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Meg egy Boyd agyrázkódás 🤯
több mint 1 éve
gedam
5 901
cinci se túl okos, hogy kockáztatja a kezdőit, de ők tudják
több mint 1 éve
Snagal
902
A zseni roman erőből akarja az 1 yardot megszerezni miközben az o falunk nem elég erős ehhez... Értem hogy zseni, csak akkor menjen és szerezzen egy Nobel díjat, ne offense playekre pazarolja az eszét...
több mint 1 éve
A nejem tanítványai erre gyógyszert kapnakEn szoltam...hja engem nem zavar..... Minden nyáron fogyatékosokkal foglalkozom.....
RedFive
meme
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Azért ha itt felnyaljak velünk a flasztert.miert gondoljuk hogy köv héten hirtelen jobbak leszünk?Miert kozepre??? Mieeeert?mert ugyan ide jövünk jövő héten. én elrugtam volna, mert egy jó kis drive volt végre
RedFive
gedam
több mint 1 éve
meme
2 102
En szoltam...hja engem nem zavar..... Minden nyáron fogyatékosokkal foglalkozom.....
RedFive
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Mondja meg nekem valaki Romant védve, miért?Csináljunk egy rohadt QB sneaket Eagles módra, de ez?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
gedam
5 901
Miert kozepre??? Mieeeert?mert ugyan ide jövünk jövő héten. én elrugtam volna, mert egy jó kis drive volt végre
RedFive
több mint 1 éve
Sot, szerintem epp hiveket toborzol. 😒En szoltam...Szerinted hagyni fogom hogy ez a csira itt sérteget ,megeszem reggelire az ilyen nyomorultakat.
RedFive
Norbi180
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Miert kozepre??? Mieeeert?Mert nincs értelme. Hozzuk a szokasost
RedFive
több mint 1 éve
Miert kozepre??? Mieeeert?
több mint 1 éve
Norbi180
676
En szoltam...Szerinted hagyni fogom hogy ez a csira itt sérteget ,megeszem reggelire az ilyen nyomorultakat.
RedFive
több mint 1 éve
Norbi180
676
Megbántottam a mimoza lelkeket te csíra? Ez a baj a mai fiatalokban olyanok mint a fürdős kurvák, megjött a havi vérzésed?1.Tudod hosszú évek alatt kialakult....Amilyen az adjon isten, olyan a...Vazze Norbi feküdj le, holnap ovi...... íúgy hiányoztál ide, mint qrvának a lapostetü!Mindenkinek grat (nem csak neked) aki egy esoembernek jol meg tudja adni a valaszt egy forumban. Erti aki erti.
meme
RedFive
2. Én ismerek autistákat, szerintem többet mint itt bárki! Tudnak "viselkedni" és nem sértegetnek másokat! Te se sértegesd őket azzal hogy Norbit ide veszed!
3. HaGond van a fejjel, akkor meg kellene mellé egy moderátor, vagy felügyelet!
Érti aki érti !
meme
több mint 1 éve
En szoltam...
több mint 1 éve
meme
2 102
köszi a visszaigazolást! 😊Anyádnak kellett volna felügyelet,hogy ilyen ótvart gyökeret szart a világra mint te. De szépen ősze fújta a szemetet a szél főleg a bélgáz nevű forumban.1.Tudod hosszú évek alatt kialakult....Amilyen az adjon isten, olyan a...Vazze Norbi feküdj le, holnap ovi...... íúgy hiányoztál ide, mint qrvának a lapostetü!Mindenkinek grat (nem csak neked) aki egy esoembernek jol meg tudja adni a valaszt egy forumban. Erti aki erti.
meme
RedFive
2. Én ismerek autistákat, szerintem többet mint itt bárki! Tudnak "viselkedni" és nem sértegetnek másokat! Te se sértegesd őket azzal hogy Norbit ide veszed!
Érti aki érti !
meme
Norbi180
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
Norbi180
676
Anyádnak kellett volna felügyelet,hogy ilyen ótvart gyökeret szart a világra mint te. De szépen ősze fújta a szemetet a szél főleg a bélgáz nevű forumban.1.Tudod hosszú évek alatt kialakult....Amilyen az adjon isten, olyan a...Vazze Norbi feküdj le, holnap ovi...... íúgy hiányoztál ide, mint qrvának a lapostetü!Mindenkinek grat (nem csak neked) aki egy esoembernek jol meg tudja adni a valaszt egy forumban. Erti aki erti.
meme
RedFive
Érti aki érti !
meme
több mint 1 éve
KeyG
9 492
Edwards concussion protocol
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Van màsik 😀 ( mint a cirkuszban )Csereljunk qb-t 😄van még?
Most mar mindet latni akarom.
RedFive
gedam