Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
több mint 10 éve
nem 2011-es classKaepernick, Dalton, vicc. Stanzi kellett volna, de már késő.Höriés Cutler??? legalább egy ilyen felsorolásba tedd már be! 😛 😀davemayer
több mint 10 éve
Őt nem akkor draftolták.Kaepernick, Dalton, vicc. Stanzi kellett volna, de már késő.Höriés Cutler??? legalább egy ilyen felsorolásba tedd már be! 😛 😀davemayer
több mint 10 éve
Kaepernick, Dalton, vicc. Stanzi kellett volna, de már késő.HöriJags olyan irányítók kelletek az elmúlt évben kezdőnek, mint Gabbert, Henne vagy Bortles, milyen irányítók lehetnek azok akik 3. számúnak is kevésnek találtatnak ott.
több mint 10 éve
Höri PR top10 megvan így ? 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Kaepernick, Dalton, vicc. Stanzi kellett volna, de már késő.Höriés Cutler??? legalább egy ilyen felsorolásba tedd már be! 😛 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Az a durva amikor már a garbage time-ban is ilyen homályokat dob az ember.
több mint 10 éve
Szerintem amúgy az lesz, hogy a Philly nem fogja tudni megszerezni MM-et a drafton, és ezért inkább trade-elnek egyet Jani-ért.
több mint 10 éve
Green Bay tavaly: AR sérülés, igaz a kövi meccsen de akkor is Tolzen sérülés jött Walace a megmentő :cool:balazs7992010 nfc döntő?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
fantasy-ben nagy meccs van az éllovas Igor ellen.Nálam Terrance West kezd, Crowell padon, nála meg ez a szemét Skrine! De kár hogy nem fumblizott
több mint 10 éve
Jimmy Haslam tolt egy kis rebate-et Daltonnak or wtf 😀
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
gergogergo
246
Én azért maradnék Hoyernél 😊A meccs után rá is szolgálunk arra, h beszéljenek a Brownsról. Év elején a Steelers és a Ravens elleni meccsen is utolsó mp-ben kaptunk ki, lehetne ez az 5-3 akár 7-1 is. A Jaguars meccs nagy blama volt és értékelhetetlen. Rossz ma a Bengals, de a védelem tesz is azért, h Dalton ne találja meg a ritmust. Ennyi rossz év után végre nekünk is kijöhet a lépés egy jó szereplésre. 😊gergogergoHa betennétek Connor Shaw-t a kezdőbe, játszhatnátok velünk a főcsoport döntőt.Sixo67
több mint 10 éve
Green Bay tavaly: AR sérülés, igaz a kövi meccsen de akkor is Tolzen sérülés jött Walace a megmentő :cool:
Liverpool Fc
több mint 10 éve
en.wikipedia.org/wiki/Body_Bag_Game
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ohhh, micsoda nosztalgikus nevek! 😊 Köszi! Lehet fel is idézem azt a 2007-es meccset, ami eldöntötte a csoportot. Cribbs return TD, BB 30 yardos futott TD meg ilyen nyalánkságok voltak benne. 😊 És a végén Steelers comeback W.Ponbriand, Zastudil, Dawson, Eric Wright, Mike Adams, Dqwell Jackson, Wimbley, Joe Thomas, Derek AndersonHöria 2007-es Browns keretből 9 játékos van jelenleg a ligában, abból 3 a K,P,LSKik? Engem tényleg érdekel. 😊Soldados
és az IR-t is beszámoltamHöri
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ponbriand, Zastudil, Dawson, Eric Wright, Mike Adams, Dqwell Jackson, Wimbley, Joe Thomas, Derek Andersona 2007-es Browns keretből 9 játékos van jelenleg a ligában, abból 3 a K,P,LSKik? Engem tényleg érdekel. 😊Soldados
több mint 10 éve
a 2007-es Browns keretből 9 játékos van jelenleg a ligában, abból 3 a K,P,LSKik? Engem tényleg érdekel. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
a 2007-es Browns keretből 9 játékos van jelenleg a ligában, abból 3 a K,P,LSés az IR-t is beszámoltam
több mint 10 éve
A meccs után rá is szolgálunk arra, h beszéljenek a Brownsról. Év elején a Steelers és a Ravens elleni meccsen is utolsó mp-ben kaptunk ki, lehetne ez az 5-3 akár 7-1 is. A Jaguars meccs nagy blama volt és értékelhetetlen. Rossz ma a Bengals, de a védelem tesz is azért, h Dalton ne találja meg a ritmust. Ennyi rossz év után végre nekünk is kijöhet a lépés egy jó szereplésre. 😊gergogergoHa betennétek Connor Shaw-t a kezdőbe, játszhatnátok velünk a főcsoport döntőt.
több mint 10 éve
gergogergo
246
A meccs után rá is szolgálunk arra, h beszéljenek a Brownsról. Év elején a Steelers és a Ravens elleni meccsen is utolsó mp-ben kaptunk ki, lehetne ez az 5-3 akár 7-1 is. A Jaguars meccs nagy blama volt és értékelhetetlen. Rossz ma a Bengals, de a védelem tesz is azért, h Dalton ne találja meg a ritmust. Ennyi rossz év után végre nekünk is kijöhet a lépés egy jó szereplésre. 😊
több mint 10 éve
20.00tól szoktam nézni de stream mellettkihasználva a nagy izgalmakat, szerintetek vasárnap a 19.00-es idősávban mit válasszak?c8Höri
Lions-Phins v. Bills-Chiefs? A többi nem hozott most hirtelen lázba. (Attól hogy GB fan vagyok ne legyen egyértelmű a Lions)
Mind két meccset a legszorosabbak közé teszem.balazs799
Liverpool Fc