Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
több mint 10 éve
6-3-al fog állni a Browns, ezt még azért emészteni kellKampmannyer a Bengals, eldőlt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
csak ha futtatod a csatornámatLassan a példaképed lesz? xDSixo67Phil Simms: "The good corners in the NFL, ya know, are... good."hétvégén is jó formában volt.
xDbaggio
"A Pats gyakran csinálja ezt. Mert van náluk ez a csávó, aki bedobja a célterület végébe" 😐Höri
több mint 10 éve
és pl. ebbe? 😊Phil Simms: "The good corners in the NFL, ya know, are... good."Ebbe nem lehet belekötni.Sixo67
xDbaggio
"He was 12 feet off the sideline when he got hit."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
követem, de lusta voltam utánakeresnitwitter.com/philsimmsquotesbaggioPhil Simms: "The good corners in the NFL, ya know, are... good."hétvégén is jó formában volt.
xDbaggio
"A Pats gyakran csinálja ezt. Mert van náluk ez a csávó, aki bedobja a célterület végébe" 😐Höri
több mint 10 éve
Lassan a példaképed lesz? xDPhil Simms: "The good corners in the NFL, ya know, are... good."hétvégén is jó formában volt.
xDbaggio
több mint 10 éve
twitter.com/philsimmsquotesPhil Simms: "The good corners in the NFL, ya know, are... good."hétvégén is jó formában volt.
xDbaggio
---
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Phil Simms: "The good corners in the NFL, ya know, are... good."Ebbe nem lehet belekötni.Sixo67
xDbaggio
több mint 10 éve
Phil Simms: "The good corners in the NFL, ya know, are... good."hétvégén is jó formában volt.
xDbaggio
"A Pats gyakran csinálja ezt. Mert van náluk ez a csávó, aki bedobja a célterület végébe" 😐
több mint 10 éve
Phil Simms: "The good corners in the NFL, ya know, are... good."Ebbe nem lehet belekötni.
xDbaggio
több mint 10 éve
Phil Simms: "The good corners in the NFL, ya know, are... good." xD
---
több mint 10 éve
de elfeledtettük velük egy 7-1-gyel6-3-al fog állni a Browns, ezt még azért emészteni kellKampmanAngolok is emésztették a 6-3at anno jó ideig.Sixo67
több mint 10 éve
6-3-al fog állni a Browns, ezt még azért emészteni kellKampmanAngolok is emésztették a 6-3at anno jó ideig.
több mint 10 éve
Nagyon nekünk áll ez a meccs, nem szabad innen kiengedni.gergogergonektek áll? olyan mintha csak ti lennétek a pályán
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Kampman
28 290
6-3-al fog állni a Browns, ezt még azért emészteni kell
több mint 10 éve
divatos vagyokNem értem honnan ez a Manziel homérkedésed, nem játszott a Duke-ban.Sixo67át kéne adniHörina jó, innen nem lehet visszajönni.Azt csak Manziel tudna ha beküldenék, de csak nem fogják.Sixo67
maximum ha Hoyer pick6okat dobálHöri
több mint 10 éve
gergogergo
246
Nagyon nekünk áll ez a meccs, nem szabad innen kiengedni.
több mint 10 éve
igen de ott nem i voltatok a favoritok és nem hazai pályán...ennyire tré teljesítményt esélyes csapattól eddig csak a bearstől láttam a phins ellen- ez erősen közelít ahhoz... omgdavemayerAkkor a Phins menő lehet ebben, mert nekünk is ellenük sikerült, meg a szezon nyitón a Pats-nek is.Sixo67
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Nem értem honnan ez a Manziel homérkedésed, nem játszott a Duke-ban.át kéne adniHörina jó, innen nem lehet visszajönni.Azt csak Manziel tudna ha beküldenék, de csak nem fogják.Sixo67
több mint 10 éve
Newhouse játékában 1 pozitívumot tudtam felfedezni, hogy nem Green Bayben van már hálistennek.
Liverpool Fc
több mint 10 éve
ennyire tré teljesítményt esélyes csapattól eddig csak a bearstől láttam a phins ellen- ez erősen közelít ahhoz... omgdavemayerAkkor a Phins menő lehet ebben, mert nekünk is ellenük sikerült, meg a szezon nyitón a Pats-nek is.
több mint 10 éve
át kéne adnina jó, innen nem lehet visszajönni.Azt csak Manziel tudna ha beküldenék, de csak nem fogják.Sixo67
több mint 10 éve
Kampman
28 290
a fair play jegyében igazán megtehetnékna jó, innen nem lehet visszajönni.Azt csak Manziel tudna ha beküldenék, de csak nem fogják.Sixo67
több mint 10 éve
ennyire tré teljesítményt esélyes csapattól eddig csak a bearstől láttam a phins ellen- ez erősen közelít ahhoz... omg
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
na jó, innen nem lehet visszajönni.Azt csak Manziel tudna ha beküldenék, de csak nem fogják.