Cincinnati Bengals - Indianapolis Colts
11 hónapja
Szipeter
1 652
Tökös Taylor, nyerő Taylor😁
11 hónapja
sok cigi miatt lemaradtok az egész meccsről 😀 +1 a káros hatásai mellé 😀
11 hónapja
G.P.
420
Hütö meg cigi volt. Hol tartunk?
11 hónapja
Asszem most B.J. maradt lenn.
11 hónapja
G.P.
420
Mi történt?
11 hónapja
Turner vagy Awuzie sérült meg, hogy Ivey játszik? Már az első félidőt is Ő fejezte be.
11 hónapja
Baba Yaga
832
Félelmetesen rossz ez a védelem, reméllem hogy Bradleyt elküldik szezon után, borzasztó puhán játszánakl. Nem igaz hogy egy csereirányító úgy néz ki mintha Brady lenne fenn..
11 hónapja
Robbinsnak már csak 30 yardot sikerült rúgnia. Kell keresni helyette másik puntert. Tán 1 elfogadható meccse volt egész évben.
11 hónapja
Itt még fordítás is lehet a félidőben.
11 hónapja
A rúgásnál mi volt a sárga? Cigiztem…Rámászott a védőkre. 15 yard.
SirPub
11 hónapja
Szipeter
1 652
Ezt nem hiszem el, mint a Hill int TD, Boyd Int kombó múlt héten
11 hónapja
G.P.
420
Csodás 30 másodperc. Ez egy ilyen csapat most. Kiderül mi lesz, de a SB kicsit távolinak tűnik
11 hónapja
G.P.
420
Nem tudom. Most én cigiztem. Nehéz nézni a védelmet sokszorDe konkrétan mi? LS-t abuzálta?A rúgásnál mi volt a sárga? Cigiztem…Sportszerűtlen viselkedés
SirPub
G.P.
SirPub
11 hónapja
SirPub
1 459
De konkrétan mi? LS-t abuzálta?A rúgásnál mi volt a sárga? Cigiztem…Sportszerűtlen viselkedés
SirPub
G.P.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
11 hónapja
SirPub
1 459
Tudna valaki egy streanmet küldeni, ami nem kapcsol szét 5 percenként?Itt vannak jók
uatu
reddit1.nflbite.com/nfl/live/indianapolis-colts-at-cincinnati-bengals-live-stream
Ezt még anyám is két cekkerrel...
11 hónapja
Baba Yaga
832
Tudna valaki egy streanmet küldeni, ami nem kapcsol szét 5 percenként?nflhunter.com/cincinnati-bengals-game/
uatu
De lehet jobb ha nem nézed, eddig kész katasztrófa (és ma a bírók is szórják a zászlókat)
11 hónapja
Baba Yaga
832
Ez milyen punci hívás, nevetséges. Mindegy, ez nem a mi napunk.
11 hónapja
Tudna valaki egy streanmet küldeni, ami nem kapcsol szét 5 percenként?
11 hónapja
Baba Yaga
832
Hát ebből tényleg elpicsázás lesz. Ez valami borzalmas, nincsenek a pályán 😕