Cincinnati Bengals - San Francisco 49ers
több mint 2 éve
Fel a fejjel srácok, jó csapatotok van, sok sikert a továbbiakban!
több mint 2 éve
huh, a szívgyógyszerem persze a fiók aljánjó QB-tok van meg csapatotok Cicák! Sok sikert!
több mint 2 éve
meme
2 102
Gratula a W-hez! jó meccs volt!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Kenny91
321
Na hát köszi srácok jó meccs volt csak nálunk a vergődes volt fájó... legalább egyszer behuztuk
több mint 2 éve
SirPub
1 417
Szerintem LJ úgy látta, hogy kilógott a lába.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Ez alighanem TD.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Kenny91
321
Ez TD ...mit néznek meg
több mint 2 éve
Kampman
28 166
Egyértelmű így lassítva
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
ez sima TD. nem is értem miért nem adták meg
több mint 2 éve
Szipeter
1 634
Ez td
több mint 2 éve
Kenny91
321
el sem tudom képzelni Kittle mire lenne képes egy jó irányítóvalAzért s kémia kettejük között nem alábecsülendo...lehet ez pl Tteyel nem lesz meg de attól még Kittle fontos blokkolnal
Tarsi
több mint 2 éve
Szipeter
1 634
Fogja már meg valaki Kittlet
több mint 2 éve
Szipeter
1 634
Mindenki tudta, hogy ez jön
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
el sem tudom képzelni Kittle mire lenne képes egy jó irányítóvalez sokszor eszembe jutott Fitznél, hogy milyen karrier számai lennének, ha hasonló qb dobált volna neki végig, mint Ricenak.
Tarsi
több mint 2 éve
Tarsi
1 232
el sem tudom képzelni Kittle mire lenne képes egy jó irányítóval
több mint 2 éve
Kenny91
321
Sanyi vagy Gari a jövőa franchise jövőjét elcserélni koloncokra? 😀már megint a geci futás...... Úgy rugnám ki az O edzőt le sem esne!Odaadjuk érte a csődört és Shanahant, ti meg külditek Burrowt
meme
Tarsi
shagi0206
több mint 2 éve
Szipeter
1 634
Ne már
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
a franchise jövőjét elcserélni koloncokra? 😀már megint a geci futás...... Úgy rugnám ki az O edzőt le sem esne!Odaadjuk érte a csődört és Shanahant, ti meg külditek Burrowt
meme
Tarsi
több mint 2 éve
Tarsi
1 232
már megint a geci futás...... Úgy rugnám ki az O edzőt le sem esne!Odaadjuk érte a csődört és Shanahant, ti meg külditek Burrowt
meme
több mint 2 éve
Törpe_Tacskó
396
már megint a geci futás...... Úgy rugnám ki az O edzőt le sem esne!20 yardokat passzoltok, ezt most én se értettem.
meme
több mint 2 éve
Kenny91
321
Na remélem Jimmy G megtalálta a jobbik felét és felhagy a kórház passzokkal és kitalálja mit kéne végre csinálni hogy jövőre el lehessen tradelni