Cleveland Browns - Baltimore Ravens
több mint 6 éve
KeyG
9 323
Nem ertem. Jobbak voltatok a momentum jellegu jatekokban, ezert nyertetek.nem bírózni akartam félre ne érts.Elkaphatatlan volt, lerantottatok a csapatot a ti szintetekre(kihagyott FG-k, 1 yardrol int) es ebben ti vagytok a jobbak. Na de mindegy, grat.Ordas nagy holdinggal konnyu nagy jatekot csinalni 😊mondjuk azt, hogy egál a landry no flagért
KeyG
Drip
KeyG
Mindenesetre a visszavágó így biztos keményebb lesz
Drip
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
nem bírózni akartam félre ne érts.Elkaphatatlan volt, lerantottatok a csapatot a ti szintetekre(kihagyott FG-k, 1 yardrol int) es ebben ti vagytok a jobbak. Na de mindegy, grat.Ordas nagy holdinggal konnyu nagy jatekot csinalni 😊mondjuk azt, hogy egál a landry no flagért
KeyG
Drip
KeyG
Mindenesetre a visszavágó így biztos keményebb lesz
több mint 6 éve
KeyG
9 323
Elkaphatatlan volt, lerantottatok a csapatot a ti szintetekre(kihagyott FG-k, 1 yardrol int) es ebben ti vagytok a jobbak. Na de mindegy, grat.Ordas nagy holdinggal konnyu nagy jatekot csinalni 😊mondjuk azt, hogy egál a landry no flagért
KeyG
Drip
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 6 éve
gedam
5 866
az ánkecseből voltJah, az már el van felejtve!Ordas nagy holdinggal konnyu nagy jatekot csinalni 😊mondjuk azt, hogy egál a landry no flagért
KeyG
Drip
bcsarli
több mint 6 éve
Klaci79
22 106
ez idén elég sanszos...most kurvajók vagytok...bár a leolvadások persze megvannak Daltonnál...na de ezt majd a topikban folytatjukA Bengals-al tették a legjobbat, de nem bánom.Ha megverünk titeket 1x legalább, akkor én sem 😉
bcsarli
meme
több mint 6 éve
Jah, az már el van felejtve!Ordas nagy holdinggal konnyu nagy jatekot csinalni 😊mondjuk azt, hogy egál a landry no flagért
KeyG
Drip
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ennél rosszabb nem is lehetne nekünk az 5. hét,de csak magunknak köszönhetjük.Valahol nem is bánom,hogy megnyertétek.Őszintén grat,nagy meccs volt,szánalmas a részünkről,de nagy meccs 😊
több mint 6 éve
meme
2 102
A Bengals-al tették a legjobbat, de nem bánom.Ha megverünk titeket 1x legalább, akkor én sem 😉
bcsarli
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 6 éve
Ordas nagy holdinggal konnyu nagy jatekot csinalni 😊mondjuk azt, hogy egál a landry no flagért
KeyG
több mint 6 éve
jézus isten milyen szar rugás volt.... de nyertünk geciiiiiiii
több mint 6 éve
A Bengals-al tették a legjobbat, de nem bánom.
több mint 6 éve
Klaci79
22 106
a történelem egyik legrosszabb rúgása volt btw 😀ezt nem is értem...😀
shawnka
mázlista
több mint 6 éve
gedam
5 866
jó nagyot buktunk ebben a fordulóban
több mint 6 éve
Joseph is megmentette az állását
több mint 6 éve
meme
2 102
Nem ittam sokat még mert Ötkor eljöttem. Komolyan nyertünk? :omár ihatsz 😊
zsutu
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 6 éve
a történelem egyik legrosszabb rúgása volt btw 😀
több mint 6 éve
Klaci79
22 106
érezni lehetett már az első fordulóban, hogy fog még meglepetést okozni ez a Browns...gratulálok...
több mint 6 éve
zsutu
785
Nem ittam sokat még mert Ötkor eljöttem. Komolyan nyertünk? :o
több mint 6 éve
Klaci79
22 106
Ordas nagy holdinggal konnyu nagy jatekot csinalni 😊van egy híres mondás:
KeyG
a kedvenc csapatom ellen, mindig holding van 😊
több mint 6 éve
wow2-2-1, népszerű ez a stat