NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 657
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Cleveland Browns - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
ez egy ilyen szezon, hagyni kéne a faszba az egészet
több mint 2 éve
KeyG
9 496
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Nem bízom már abban,hogy szokás szerint "elbrownsoskodják" Ahhoz kéne nekünk egy first down,de elérhetetlen kategória ez is 😀Fájdalmasan sima eddigBaker még segíthet a zárkózásban! 😀
LeviPoki
ParadSEC
több mint 2 éve
Fájdalmasan sima eddigBaker még segíthet a zárkózásban! 😀
LeviPoki
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Fájdalmasan sima eddig
több mint 2 éve
meme
2 102
Sziasztok! Lamar közeli olyan mint a fiatalkori Snop Dog! Úgy is játszik 😀
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Az hagyján, hogy eddig nem jó az O, cserébe a D is szar. 😀
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
minden play, amiből nem passzolnak, ajándék
több mint 2 éve
Norbi180
676
Hogy jött össze a 8 győzelem ilyen O-val?Mázli ez a csapat simán 4-8 al kéne álnia
ParadSEC
több mint 2 éve
Hogy jött össze a 8 győzelem ilyen O-val?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Norbi180
676
Szép volt Lamar újabb remek játékok, flacco éraban érzem magam akor volt utoljára enyire szar ez az O.
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Boccs, hogy a DPI-t én OPI-nak vagy semminek láttam 🤷♂️Az embernek műszak után ezt a bíráskodásnak nevezett, pofátlanságot kell nézni.Múlthéten befújtak mindent a javunkra az Orkoknak..Akkor sem a bírói ítéletek miatt szoptunk ki és ma sem a zebrák miatt fogunk,hanem azért,mert szarok vagyunk 😊 Ne bírózzunk már,uncsi
Vicc
KeyG
LeviPoki
több mint 2 éve
Ragyogo a passzjatekunk. 😒 Me' nem futunk?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Nyerünk 12-9-re. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Hat ez ilyen meccs lesz. Minden osszeizzadt 3 pont aranyat fog erni
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Az embernek műszak után ezt a bíráskodásnak nevezett, pofátlanságot kell nézni.Múlthéten befújtak mindent a javunkra az Orkoknak..Akkor sem a bírói ítéletek miatt szoptunk ki és ma sem a zebrák miatt fogunk,hanem azért,mert szarok vagyunk 😊 Ne bírózzunk már,uncsi
Vicc
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Az embernek műszak után ezt a bíráskodásnak nevezett, pofátlanságot kell nézni. Vicc
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Cleveland Refereesvártam is a DPI-t.erre még én is mondtam az OPIt 😀
Vrij6
Drip
több mint 2 éve
Mondtam, hogy ez lesz Cleveland RefereesÉn azért jobb szeretném ha nem így lenne
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Mondtam, hogy ez lesz Cleveland Referees
több mint 2 éve
Ez hogy lett a mi flagünk ? 😀En se vagom. Lehetett volna OPI is. Engedd el.
Törpe_Tacskó
több mint 2 éve
vártam is a DPI-t.erre még én is mondtam az OPIt 😀
Vrij6
több mint 2 éve
vártam is a DPI-t.