Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Minshew!Itt most kimondottan 1-2. meccses villogásokra gondolok, teljes szezonra talán Prescott is nagyon adja, de ő mintha betojva kezdett volna mire belelendült.
Luck, Newton, Wilson, Watson volt néhány jó újonc szezon "mostanában".
Jakehomer
több mint 4 éve
Burrow ijesztően NFL-ready játékos, nem tudom láttam-e már ennyire rutinosan mozgó irányító prospectet egyből mélyvízbe dobva..Minshew!
Cruyffista
Luck, Newton, Wilson, Watson volt néhány jó újonc szezon "mostanában".
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Cruyffista
3 345
Burrow ijesztően NFL-ready játékos, nem tudom láttam-e már ennyire rutinosan mozgó irányító prospectet egyből mélyvízbe dobva..
több mint 4 éve
Hát ez eddig eleg kilatastalan vedelmi szempontbolSzép jinx padawan.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Hát ez eddig eleg kilatastalan vedelmi szempontbolPedig az az erősség 😀
eaglesmcnabb
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Hát ez eddig eleg kilatastalan vedelmi szempontbol
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ennél jobb ellenfél nem lehet Böró első győzelméhez
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Go browns!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
ZsotyA
207
Azt láttam, csak a csatorna oldalain nem láttam semmi frissítést...Lesz Arénás stream? Mert elvileg arról volt szó, h az első fordulót adják online, további infót pedig nem találtam.Lesz, a fejlécben is ott van
ZsotyA
r.baggio
több mint 4 éve
Lesz Arénás stream? Mert elvileg arról volt szó, h az első fordulót adják online, további infót pedig nem találtam.Lesz, a fejlécben is ott van
ZsotyA
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
ZsotyA
207
Lesz Arénás stream? Mert elvileg arról volt szó, h az első fordulót adják online, további infót pedig nem találtam.
több mint 4 éve
Toto21
5 950
Nem tudom eldönteni, hogy betegyem-e Tyler Boyd-ot a fantasy csapatba.. 😊 Úgy érzem lehet egy jó estéjük Burrow-al ez ellen a Browns secondary ellen. Hmmm.Szerintem Burrow-t szét fogják szedni Garrett-ék. 😊
JohnKerla
több mint 4 éve
JohnKerla
140
Nem tudom eldönteni, hogy betegyem-e Tyler Boyd-ot a fantasy csapatba.. 😊 Úgy érzem lehet egy jó estéjük Burrow-al ez ellen a Browns secondary ellen. Hmmm.
több mint 4 éve
02:20 | ARENA4 STREAM | Előzetes |
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal