Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
több mint 1 éve
Tdog
653
Azert a vegen a cinci vmit probalkozhatitt vna. Elobb ramennek a 4.nek utana meg nem amikor meg nagyobb a kulonbseg
több mint 1 éve
G.P.
420
Ezt mondjuk adtam hogy loss lesz. Az idő is szar. Higgins Mixon a fal. Minden szar kb. Az egész kezdő pihent előszezonban. Kb negyedik hétig megint ez lesz. Imádkozhatunk a kettő kettöért.
több mint 1 éve
G.P.
420
Milyen jól tart a fal. Csodás
több mint 1 éve
Szipeter
1 634
Akkor ez ennyi volt
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Szerintem vége
több mint 1 éve
Hú, ez a punt is. Amit lehet elbénázunk.
több mint 1 éve
Nem értem mit akarunk játszani, csak a szélen elfutunk utvonal létezik, és az izmozás középen Mixonnal.Azt viszont rosszul csináljuk.
Szipeter
több mint 1 éve
Szipeter
1 634
Nem értem mit akarunk játszani, csak a szélen elfutunk utvonal létezik, és az izmozás középen Mixonnal.
több mint 1 éve
Hendrix
1 542
Igen aztan visszajatszasnal lattam Moore lehetett a celpont.Ez kinek ment? Ember nem volt a kornyeken se.Carter beleütött
Hendrix
Szipeter
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Szipeter
1 634
Ez kinek ment? Ember nem volt a kornyeken se.Carter beleütött
Hendrix
több mint 1 éve
Hendrix
1 542
Ez kinek ment? Ember nem volt a kornyeken se.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
nem kéne visszahozni őket a meccsbe
több mint 1 éve
ennél a passznál mi volt az elképzelés mr happy endingtől?
több mint 1 éve
Kampman
28 166
Ez azért szép:És a koboldos pálya közepi logó is sokkal jobb, mint a narancssárga sisak.
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Ez azért szép:" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
SirPub
1 417
Na, irány akkor narancs! Ha a D/ST nem szerez pontokat, akkor lenulláznak minket. Semmi kreativitás az O-ban :-/
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
meme
2 102
Addig rendben is lennénk, de egyenlőre semmi pozitívumot nem tudtam felfedezni....Hú de szar meccs ez...... Erre kár volt fél évet várni!nem pont erre a meccsre kellett várni, tudjuk hogy a Browns vendégeként nem szoktatok nyerni 😀
meme
shagi0206
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
G.P.
420
És Watson fogalmatlanul dobál. Csodás eddig. Remélem a szezon első pontjait legalább megszerezzük
több mint 1 éve
meme
2 102
De király play!cumira vették a komplett D-t! Ami szép, az szép!
Drip
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 1 éve
shagi0206
10 811
Hú de szar meccs ez...... Erre kár volt fél évet várni!nem pont erre a meccsre kellett várni, tudjuk hogy a Browns vendégeként nem szoktatok nyerni 😀
meme