Cleveland Browns - Cincinnati Bengals

24 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 238
Winston ennyire gyenge edzésen, hogy még DTR is megelőzi vagy van valami sérülése?
24 napja
gedam 5 881
Robinson egyből be is dobta a sarokba. Igaz nem elkapás de legalább adott esélyt a WR-nek
Drip
20-as meg is lepődött, hogy dolga van

Szerkesztette: gedam
24 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 453 — Kinek mit intézett a kormánya
és mi a tökért DTR melegít?
Drip
ő lett elv QB2-nek nevezve
24 napja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 087 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Robinson egyből be is dobta a sarokba. Igaz nem elkapás de legalább adott esélyt a WR-nek

24 napja
Tarsi San Francisco 49ers 1 238
Mi történt? Csak az ismétlés végét kaptam el, mintha nem kontaktól ment volna le.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ki akart támasztani a dobáshoz és a hátsó lába megbicsaklott, tippre achilles lesz.
24 napja
Szipeter Cincinnati Bengals 1 638
Mi történt? Csak az ismétlés végét kaptam el, mintha nem kontaktól ment volna le.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Idén már nem játszik
24 napja
JustoVillar Michigan State Spartans 623
Szerintem nem lehet megitelni Watson teljesítményet ennyi meccsből, úgyhogy jövőre is kezdjen ő 😀

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
24 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 602 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

24 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 250
Kicsit Griffin sérülésére emlékeztetett még 2012-ből
24 napja
gedam 5 881
hogy nem winston a 2. számú?
24 napja
Lehetett látni ahogy elpattan az achillesze
24 napja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 087 — Undertaker of the Cleveland graveyard
és mi a tökért DTR melegít?

24 napja
Neeee bazdmeg csak ne sérülés miatt jöjjö9n le

24 napja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 602 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ez lesz a végeredmény? 😊

24 napja
nem tudom mi akadályozza meg a barnákat, hogy berakják ráklábot
gedam
Stefa szerintem kézzel lábbal szedné le. Haslam fél a blamától gondolom (ami már így is-úgy is megtörtént)
Drip
szerintem a félidőben megteszi, mert ez már túlzás mennyire gyenge. tök jól megvédik, de borzasztó lassú agyban, lábon, mindenhogy.
gedam
Főleg ilyen állásnál, ahol a D# is tartja még magát. Én örülnék a legjobban Winstonnak.

24 napja
gedam 5 881
gedam
Stefa szerintem kézzel lábbal szedné le. Haslam fél a blamától gondolom (ami már így is-úgy is megtörtént)
Drip
szerintem a félidőben megteszi, mert ez már túlzás mennyire gyenge. tök jól megvédik, de borzasztó lassú agyban, lábon, mindenhogy.
24 napja
De bazdmeg... 3-4 középső routeot már otthagyott ez a szerencsétlen.

De ilyen 3 és forever yard helyzetnél a tökömért nem engedi el mélyebbre a labdát? Nem, jön az 5 yardos checkdown

25 napja
gedam

25 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 388 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
gedam
Lehet h Stefa is masszírozta Watsont, és DW zsarolja h elmondja ha kiveszi a kezdőből!
25 napja
gedam 5 881
25 napja
Miknar Cincinnati Bengals 511
Köszönöm!
25 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 250
jó estét! egy linket kérhetek valakitől? 😊
Miknar
 the.streameast.app/nfl/cleveland-browns-cincinnati-bengals/26382112
25 napja
Miknar Cincinnati Bengals 511
jó estét! egy linket kérhetek valakitől? 😊
25 napja
kifejezetten nem volt katasztrófa ez a drive... aztán jön a missed FG 😒

25 napja
Ezt benézte Burrow, tök üresen volt a szélen a másik TEd, amerre kimozgott a zsebből.