Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
24 napja
Tarsi
1 238
Winston ennyire gyenge edzésen, hogy még DTR is megelőzi vagy van valami sérülése?
24 napja
és mi a tökért DTR melegít?ő lett elv QB2-nek nevezve
Drip
24 napja
Robinson egyből be is dobta a sarokba. Igaz nem elkapás de legalább adott esélyt a WR-nek
24 napja
Tarsi
1 238
Mi történt? Csak az ismétlés végét kaptam el, mintha nem kontaktól ment volna le.Ki akart támasztani a dobáshoz és a hátsó lába megbicsaklott, tippre achilles lesz.
bcsarli, Udvari Főkóstoló
24 napja
Szipeter
1 638
Mi történt? Csak az ismétlés végét kaptam el, mintha nem kontaktól ment volna le.Idén már nem játszik
bcsarli, Udvari Főkóstoló
24 napja
JustoVillar
623
Szerintem nem lehet megitelni Watson teljesítményet ennyi meccsből, úgyhogy jövőre is kezdjen ő 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
24 napja
Mi történt? Csak az ismétlés végét kaptam el, mintha nem kontaktól ment volna le.
24 napja
Kampman
28 250
Kicsit Griffin sérülésére emlékeztetett még 2012-ből
24 napja
gedam
5 881
hogy nem winston a 2. számú?
24 napja
Szipeter
1 638
Lehetett látni ahogy elpattan az achillesze
24 napja
Neeee bazdmeg csak ne sérülés miatt jöjjö9n le
24 napja
Ez lesz a végeredmény? 😊
24 napja
Főleg ilyen állásnál, ahol a D# is tartja még magát. Én örülnék a legjobban Winstonnak.szerintem a félidőben megteszi, mert ez már túlzás mennyire gyenge. tök jól megvédik, de borzasztó lassú agyban, lábon, mindenhogy.nem tudom mi akadályozza meg a barnákat, hogy berakják ráklábotStefa szerintem kézzel lábbal szedné le. Haslam fél a blamától gondolom (ami már így is-úgy is megtörtént)
gedam
Drip
gedam
24 napja
gedam
5 881
szerintem a félidőben megteszi, mert ez már túlzás mennyire gyenge. tök jól megvédik, de borzasztó lassú agyban, lábon, mindenhogy.nem tudom mi akadályozza meg a barnákat, hogy berakják ráklábotStefa szerintem kézzel lábbal szedné le. Haslam fél a blamától gondolom (ami már így is-úgy is megtörtént)
gedam
Drip
24 napja
De bazdmeg... 3-4 középső routeot már otthagyott ez a szerencsétlen.De ilyen 3 és forever yard helyzetnél a tökömért nem engedi el mélyebbre a labdát? Nem, jön az 5 yardos checkdown
25 napja
nem tudom mi akadályozza meg a barnákat, hogy berakják ráklábotStefa szerintem kézzel lábbal szedné le. Haslam fél a blamától gondolom (ami már így is-úgy is megtörtént)
gedam
25 napja
nem tudom mi akadályozza meg a barnákat, hogy berakják ráklábotLehet h Stefa is masszírozta Watsont, és DW zsarolja h elmondja ha kiveszi a kezdőből!
gedam
25 napja
gedam
5 881
nem tudom mi akadályozza meg a barnákat, hogy berakják ráklábot
25 napja
Miknar
511
Köszönöm!
25 napja
Kampman
28 250
jó estét! egy linket kérhetek valakitől? 😊the.streameast.app/nfl/cleveland-browns-cincinnati-bengals/26382112
Miknar
25 napja
Miknar
511
jó estét! egy linket kérhetek valakitől? 😊
25 napja
kifejezetten nem volt katasztrófa ez a drive... aztán jön a missed FG 😒
25 napja
Szipeter
1 638
Ezt benézte Burrow, tök üresen volt a szélen a másik TEd, amerre kimozgott a zsebből.