Cleveland Browns - Miami Dolphins
11 hónapja
9-6 lesz hosszabbításban 😀Kíváncsi leszek mennyire lesz roncsderbinagyon
Drip
Kúrfürst briareos
11 hónapja
ez annyira miami. félpályán fogunk intet, egyből minusz 15 mert nem birja kivárni h mutassa az arcát, azóta is csak hátrafele megyünk
11 hónapja
Ezt az INT-et Winston is megdobta volna, de legalább jobban szórakoznék.
11 hónapja
Ez milyen playcall volt 3 és goalra ?sztem broken play volt elbasztak egy blokkot
Drip
11 hónapja
holland is mindent elejt idén, nem igy kell tolni contract yearben
11 hónapja
Sok elit csapat nem lesz idén szvsz az AFC-ben a PO-ban.csak kutyautők ellen nyert eddig po-ban, just sayinJosh Allen beküldi Hailee Steinfeldet, hogy foglalja le a védőket, ő meg stikában megnyeri a meccseket. 😀nem is fog, soha most megmondomA cigis ember még tuti mindig él, mert a Bills azóta se nyert SB-t. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
11 hónapja
csak kutyautők ellen nyert eddig po-ban, just sayinJosh Allen beküldi Hailee Steinfeldet, hogy foglalja le a védőket, ő meg stikában megnyeri a meccseket. 😀nem is fog, soha most megmondomA cigis ember még tuti mindig él, mert a Bills azóta se nyert SB-t. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
11 hónapja
Josh Allen beküldi Hailee Steinfeldet, hogy foglalja le a védőket, ő meg stikában megnyeri a meccseket. 😀nem is fog, soha most megmondomA cigis ember még tuti mindig él, mert a Bills azóta se nyert SB-t. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
11 hónapja
South Park egyik epizódjában volt, hogy "úgy lássalak, hogy inkább a szememet vájom ki egy zsilettpengével"Kíváncsi leszek mennyire lesz roncsderbisztem első negyed végére már savat fogok a szemembe csepegtetni
Drip
Kúrfürst briareos
11 hónapja
nem is fog, soha most megmondomA cigis ember még tuti mindig él, mert a Bills azóta se nyert SB-t. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
11 hónapja
A cigis ember még tuti mindig él, mert a Bills azóta se nyert SB-t. 😀
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Ha lesz TD-nk nem garbabe timeban én már örülökKíváncsi leszek mennyire lesz roncsderbisztem első negyed végére már savat fogok a szemembe csepegtetni
Drip
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Kíváncsi leszek mennyire lesz roncsderbisztem első negyed végére már savat fogok a szemembe csepegtetni
Drip
11 hónapja
Kíváncsi leszek mennyire lesz roncsderbi
11 hónapja
22:05

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!