Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
3. és 1-re hosszú passz??SzokolÍrtam már hogy Hélitakarodj? Ráadásul másodszor. Mintha nem menne a futás.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
3. és 1-re hosszú passz??
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Miért mindent Bellre kell építeni?
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
ámenMég javulhatunk. 😉kittliMindjárt jók leszünk, már csak pár év.Meccs után elolvassuk Soldi értékelését, hogy igenis javultunk és hogy nincs itt semmi gond...vontod
Vicc minden.Tibi76
több mint 10 éve
Még javulhatunk. 😉Mindjárt jók leszünk, már csak pár év.Meccs után elolvassuk Soldi értékelését, hogy igenis javultunk és hogy nincs itt semmi gond...vontod
Vicc minden.Tibi76
több mint 10 éve
Mindjárt jók leszünk, már csak pár év.Meccs után elolvassuk Soldi értékelését, hogy igenis javultunk és hogy nincs itt semmi gond...
Vicc minden.Tibi76
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Nyugi, fordítunk!
több mint 10 éve
Sok cigimbe fog kerülni ez a meccs.
több mint 10 éve
Obika
29
Most nyomtam ki a streamet, további jó szurkolást.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
flacco 5 td,....még a végén az a f*sz nfl rekordot dönt
több mint 10 éve
Cameroooon!
több mint 10 éve
Mindjárt jók leszünk, már csak pár év. Vicc minden.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
és mit csinál Hoyer, wooooooooooooo !!!
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Hoppá...
több mint 10 éve
| OMFG mit csinál a rats... |
több mint 10 éve
Semmit nem haladtunk, ahogy várható volt.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
Jó lenne ha Ben még most dobna intet, nem a végén mikor meccsdöntő lehet.
több mint 10 éve
Nincs gond. A játék képe alapján miénk a meccs, igaz most ott van a lelki plusz. Vissza kell szerezni és lazán miénk lesz a meccs.
több mint 10 éve
remlem nem viszik el Shanny-t hc-nek az év végén.ottt vaaaannnn, Crooooooooooooooooooww.Joey TribbianiWow, le vagyok maradva 😀😀Drip
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
2-szer átmentünk a pályán, és szereztünk 3 kemény pontot, a Brownsnál meg 5 percet (vagy annyit se), volt a labda és vezet.....bravó
több mint 10 éve
Megint hülyére szopattak minket. Szép volt.
több mint 10 éve
ottt vaaaannnn, Crooooooooooooooooooww.Joey TribbianiWow, le vagyok maradva 😀😀
több mint 10 éve
Oszt ez mi vót ez? Mert a TD már egyenes következménye volt az előzőnek... És, hogyhogy Szakállnak kellett odaérni???