Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Akkor számoljuk újra..64 😊Negyedenként egy szerzett INT, azt számold ki a szezon végére öreg 😀5. false start a Brownsnál másfél negyed alatt?valamiben vezetni kell a statisztikát 😀
Szokol
Csiriba
Szokol
bcsarli
több mint 6 éve
Azért ez a secondary eddig úgy tűnik működik
több mint 6 éve
Spy
2 337
Ráadásul Conner nálam van fantasy-banKezdem érteni miért hagytátok otthon Bell-tő ültetett fel minket ... a buszra 😊
Csiriba
Spy
több mint 6 éve
Spy
2 337
Kezdem érteni miért hagytátok otthon Bell-tő ültetett fel minket ... a buszra 😊
Csiriba
több mint 6 éve
Kezdem érteni miért hagytátok otthon Bell-t
több mint 6 éve
64 😊Negyedenként egy szerzett INT, azt számold ki a szezon végére öreg 😀5. false start a Brownsnál másfél negyed alatt?valamiben vezetni kell a statisztikát 😀
Szokol
Csiriba
Szokol
több mint 6 éve
Negyedenként egy szerzett INT, azt számold ki a szezon végére öreg 😀5. false start a Brownsnál másfél negyed alatt?valamiben vezetni kell a statisztikát 😀
Szokol
Csiriba
több mint 6 éve
Spy
2 337
azt mondták betapelték és ok to go
több mint 6 éve
Ogbahval mi lett?bevitték az öltözőbe, kérdéses a visszatérése
Drip
több mint 6 éve
5. false start a Brownsnál másfél negyed alatt?valamiben vezetni kell a statisztikát 😀
Szokol
több mint 6 éve
5. false start a Brownsnál másfél negyed alatt?
több mint 6 éve
Végre egy szép futás Hydetól, kell még sok ilyen.
több mint 6 éve
Hailey takarodj!
több mint 6 éve
Ez komoly?
több mint 6 éve
Szép punt Benjitől
több mint 6 éve
Gordonra is nevetséges zászló..A Browns-t nem tekintik még teljes jogú csapatnak a bírók...
Szokol
több mint 6 éve
Gordonra is nevetséges zászló..
több mint 6 éve
Nem tudom. Ha az O ugyanolyan eredményes lesz nélküle is, az felvethet kérdéseket!ha tőletek nem, mástól megkapja, van pénz lóvéra az nflbenAz az idei év, én a jövő évre gondolok már az esetében. Lesz hosszú távú, ha Conner így játszik.Bell vajon tapsol a tévé előtt? Ezzel mínusz egy millió garantált évente! 😊csak ez a meccs már 850.000-be került neki, remélem megérte...
Szokol
Csiriba
Szokol
Csiriba
több mint 6 éve
ha tőletek nem, mástól megkapja, van pénz lóvéra az nflbenAz az idei év, én a jövő évre gondolok már az esetében. Lesz hosszú távú, ha Conner így játszik.Bell vajon tapsol a tévé előtt? Ezzel mínusz egy millió garantált évente! 😊csak ez a meccs már 850.000-be került neki, remélem megérte...
Szokol
Csiriba
Szokol
több mint 6 éve
Az az idei év, én a jövő évre gondolok már az esetében. Lesz hosszú távú, ha Conner így játszik.Bell vajon tapsol a tévé előtt? Ezzel mínusz egy millió garantált évente! 😊csak ez a meccs már 850.000-be került neki, remélem megérte...
Szokol
Csiriba
több mint 6 éve
850, még jobb
több mint 6 éve
Bell vajon tapsol a tévé előtt? Ezzel mínusz egy millió garantált évente! 😊Plusz ezzel a meccsel kidobott 825 ezret ha jól tudom...
Szokol
több mint 6 éve
Bell vajon tapsol a tévé előtt? Ezzel mínusz egy millió garantált évente! 😊csak ez a meccs már 850.000-be került neki, remélem megérte...
Szokol