Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Berryt minek tartottuk meg? Nem értem mi a tökért nem lehet picsán rúgni egy labdát, de úgy igazán.Amúgy eddig kifejezetten jókat puntolt szerintem.
fcancellara
több mint 6 éve
Spy
2 337
Tomlin nem egy győztes típus 😊
több mint 6 éve
Berryt minek tartottuk meg? Nem értem mi a tökért nem lehet picsán rúgni egy labdát, de úgy igazán.Ez szerintem a miénk volt
fcancellara
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Berryt minek tartottuk meg? Nem értem mi a tökért nem lehet picsán rúgni egy labdát, de úgy igazán.
több mint 6 éve
Neki 0-0-nál sem ment 😀21-7nél már nem olyan könnyű passzal meglepni az ellenfeleketHa csak minden második passza embert találna el, már akkor lehet, hogy vezetnének 😀Taylor olyan vak, mint hat másik...miért ő játszik?Ezt már vártam
MirrMurr
Spy
MirrMurr
Spy
több mint 6 éve
Hozzáért
több mint 6 éve
Spy
2 337
21-7nél már nem olyan könnyű passzal meglepni az ellenfeleketHa csak minden második passza embert találna el, már akkor lehet, hogy vezetnének 😀Taylor olyan vak, mint hat másik...miért ő játszik?Ezt már vártam
MirrMurr
Spy
MirrMurr
több mint 6 éve
Ha csak minden második passza embert találna el, már akkor lehet, hogy vezetnének 😀Taylor olyan vak, mint hat másik...miért ő játszik?Ezt már vártam
MirrMurr
Spy
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
A clevelandi valóság megint szembejön, már követelik Mayfieldet a kezdőbe...mármint a helyszínen, nem itt a fórumon
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Spy
2 337
Taylor olyan vak, mint hat másik...miért ő játszik?Ezt már vártam
MirrMurr
több mint 6 éve
Taylor olyan vak, mint hat másik...miért ő játszik?
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Nekem az tűnt fel így élőben elsőre, hogy a 3rd downos hülye hosszúpasszokról nagyjából leszoktunk egyelőre.Nekem tetszik, ahogy Fichtner keveri a lapokat, eddig olyan nagy brainfart nem volt, de Bent bassza már fejbe valaki, mert azt hiszi, hogy narancsban vagyunk.Én nem értek hozzá, de nagy változást nem látok tavalyhoz képest. A különbség talán annyi, hogy BB túl sokat passzol és túl sokat vállal, olyan mintha ő hívná a playeket saját magára. Kicsit konzervatívabbnak kellene lenni.
Fast Willie
Szokol
több mint 6 éve
Nekem tetszik, ahogy Fichtner keveri a lapokat, eddig olyan nagy brainfart nem volt, de Bent bassza már fejbe valaki, mert azt hiszi, hogy narancsban vagyunk.Én nem értek hozzá, de nagy változást nem látok tavalyhoz képest. A különbség talán annyi, hogy BB túl sokat passzol és túl sokat vállal, olyan mintha ő hívná a playeket saját magára. Kicsit konzervatívabbnak kellene lenni.
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Nekem tetszik, ahogy Fichtner keveri a lapokat, eddig olyan nagy brainfart nem volt, de Bent bassza már fejbe valaki, mert azt hiszi, hogy narancsban vagyunk.
több mint 6 éve
Egyszer beírtam konkrét eredményt és volt belőle sértődés. Valami biztos kitakarta az alsó sávot a TV-jén, mert meg akarta nézni a meccseket 😊Nem akarok spoilerezni, de vannak érdekes eredmények.nem spoilerezel, megy a meccs alatt a többi eredmény 😀
bcsarli
Csiriba
több mint 6 éve
Connernek a 4. negyed lesz most az igazi teszt.
több mint 6 éve
Nem akarok spoilerezni, de vannak érdekes eredmények.nem spoilerezel, megy a meccs alatt a többi eredmény 😀
bcsarli
több mint 6 éve
Nem akarok spoilerezni, de vannak érdekes eredmények.
több mint 6 éve
Spy
2 337
Ha nyernek, márpedig a labdát nem adja el, akkor mindig lesz esélyük rá. Nem unja meg.Igaz, én hosszútávon gondoltamLandry-nek ilyen tehetséggel vajon meddig lesz kedve egy fakezű Taylorral együtt játszani?Ne bántsd Taylor-t, nem rosszabb, mint BB eddig
Fast Willie
Spy
Fast Willie
több mint 6 éve
A legnagyobb különbség, hogy amikor nagyon kell a kohászoknak akkor meg van az elkapás, mi meg elszórjuk a labdákat mint bolond gyerek a lisztet
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Mondjuk Taylor nem tudja emberhez dobni, Ben embert talál, csak nem mindig sajátot😊
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Igaz, én hosszútávon gondoltamLandry-nek ilyen tehetséggel vajon meddig lesz kedve egy fakezű Taylorral együtt játszani?Ne bántsd Taylor-t, nem rosszabb, mint BB eddig
Fast Willie
Spy
több mint 6 éve
Spy
2 337
Landry-nek ilyen tehetséggel vajon meddig lesz kedve egy fakezű Taylorral együtt játszani?Ne bántsd Taylor-t, nem rosszabb, mint BB eddig
Fast Willie
több mint 6 éve
nemár njoku
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
30Hány próbálkozásból?Nem találok live statot, hogy fut ma a Browns?150 team yard ha erre gondolsz
Szokol
Drip
Szokol
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!