NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 651
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Dallas Cowboys - Cincinnati Bengals
több mint 2 éve
Wilson fasz
több mint 2 éve
Kemények vagyunk, nem adjuk fel az elveinket! 1&15-re is futás.
több mint 2 éve
Szipeter
1 650
Megint 😡Ez a fal csak szerintem nem javult semmit tavalyhoz képest? Hiába az új, papíron jobb nevek. Lehet az O-line edző a probléma? Vagy azt is elküldték?Rosszabb!! Collins mi a tököt csinál, a nagy dumás bodyguard😡
shagi0206
Szipeter
több mint 2 éve
Szipeter
1 650
Ez a fal csak szerintem nem javult semmit tavalyhoz képest? Hiába az új, papíron jobb nevek. Lehet az O-line edző a probléma? Vagy azt is elküldték?Rosszabb!! Collins mi a tököt csinál, a nagy dumás bodyguard😡
shagi0206
több mint 2 éve
Parsonst illene blokkoni
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Ha Ő még mondjuk jó is lenne, az kevés. Van 4 másik ember. Az pont 4 hely, ahol átmehet a védő.Ez a fal csak szerintem nem javult semmit tavalyhoz képest? Hiába az új, papíron jobb nevek. Lehet az O-line edző a probléma? Vagy azt is elküldték?Pedig elvitték tőlünk La'elt 😀
shagi0206
slowmotion
több mint 2 éve
Ez a fal csak szerintem nem javult semmit tavalyhoz képest? Hiába az új, papíron jobb nevek. Lehet az O-line edző a probléma? Vagy azt is elküldték?Pedig elvitték tőlünk La'elt 😀
shagi0206
több mint 2 éve
Lenne egy abszolút szakmai kérdésem a Dallas szurkolókhoz. 😃 A Cowboys cheerleaderek mindig csizmában vannak? Sosem fordul elő, hogy valami bokacipőben vagy mittudoménmiben?Cowgirlt láttál már bokacipőben, vagy mittodtemiben? Naugye.
Assurbanapli
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Ez a fal csak szerintem nem javult semmit tavalyhoz képest? Hiába az új, papíron jobb nevek. Lehet az O-line edző a probléma? Vagy azt is elküldték?
több mint 2 éve
Dak helyében elkezdenék parázni, volt már példa, hogy a jobb, frencsájz QB-et padoztatták a beugró kedvéért 😮
több mint 2 éve
Szipeter
1 650
A csoda Bates-Hill S párosunk olyan mint a nyugdíjas klub
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Úgy tűnik ellenünk minden csere-QB megtáltosodik :-/Joeynak kéne megtáltosodnia. Múlt héten szar volt (bár a fal is átjáróház volt), most azért egy fokkal szarabb védelemmel néz szembe. Illene hozni azt, amit tavaly már megszoktunk tőle.
SirPub
több mint 2 éve
Két másodperccel több idő ment el, ez van
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Úgy tűnik ellenünk minden csere-QB megtáltosodik :-/
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Ez nem TD, a homályosabb képen látszik, hogy még nincs bent. Persze lehet nem veszik el.
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Úgy látom támadják almát 😀
több mint 2 éve
Brown > Barany
több mint 2 éve
Az öreg Parsons, remélem év védőjátékosa lesz. 😀
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
Akkó jó 😊Dehogy ment. Komolytalan flag volt.Ez miért volt sárga?Láthatóan fejre ment rá, azt találta el, mikor már nem volt rá szükség.
tamas424
dande2
Stez
több mint 2 éve
Dehogy ment. Komolytalan flag volt.Ez miért volt sárga?Láthatóan fejre ment rá, azt találta el, mikor már nem volt rá szükség.
tamas424
dande2
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Pontosan ezt gondolom én is, nem volt még vége a playnekBarr hozza a formajat.Lófaszt, ez egy kamu zászló volt. Nem csúszott Burrow, futó volt, kaphatta az áldást. Buzi NFL...
beltazor
Szokol
több mint 2 éve
Láthatóan. Hát persze.Ez miért volt sárga?Láthatóan fejre ment rá, azt találta el, mikor már nem volt rá szükség.
tamas424
dande2
több mint 2 éve
Barr hozza a formajat.Lófaszt, ez egy kamu zászló volt. Nem csúszott Burrow, futó volt, kaphatta az áldást. Buzi NFL...
beltazor
több mint 2 éve
Ez miért volt sárga?Láthatóan fejre ment rá, azt találta el, mikor már nem volt rá szükség.
tamas424